Rezultati pretrage Uži izbor
Prigradica (Korčula) » AS-14341-a

Studio apartman uz plažu Prigradica, Korčula | AS-14341-a

2,9/5 (Dobro)
20 m
-5% last minute -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Studio može primiti 2 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 22m2. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. Rezervirana smještajna jedinica nema balkon ni terasu.

  • Studio
    Površina: 22 m2
    Kapacitet: 2
    Prizemlje
  • Blagovaonica
    7 m2
  • Kuhinja
    3 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Kuhalo za vodu
  • Spavaća soba
    8 m2
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    4 m2
    Tuš
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Betonske ploče (Udaljenost 20 m, stepenice: 15)
    Šljunčana (zračna udaljenost: 220m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Blato - 5 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 60,30 €


U istoj zgradi

Kuća 14341 u mjestu Prigradica, Korčula - Južna Dalmacija nudi smještaj u smještajnim jedinicama tipa Apartman (2), Studio (1) i udaljena je 20 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je betonske ploče. Ova kuća se nalazi u kategoriji "Objekti uz plažu". Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
5 km (Blato) 20 m 20 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 2,90 Smještaj 3,00 Domaćin 2,70
19. 9. 2023.

Kosa u kupaonicama, kosa koju su ostali gosti, bez ručnika, zapuštene sobe, tišina noću u 21:00. Vlasnica nije fina, kao da jednostavno nije htjela primiti goste kad se priča na terasi prije 10. :00 Rečeno nam je da ne možemo pričati tako glasno, greška. Mjesto tiho, mirno, jedini plus Vlasnik neka se ostavi na miru.

Budno w łazienkach włosy po pozostałych gościach brak ręczników zaniedbane pomieszczenia cisza nocna o 21:00 Właścicielka nie miła jak by po prostu nie chciała przyjmować gości przy rozmowie na tarasie przed godzina 22:00 została nam zwrócona uwaga ze nie można tak głośno rozmawiać , porażka Miejsce ciche spokojnie jedyny plus Właściciel powinien dać sobie spokój .

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 1
11. 9. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
9. 8. 2023.

Okoliš i plaža su prekrasni. Stan je prilično cool, ali treba malo modernizacije i inovacije. Što se tiče mještana, oni su stari ljudi i rade to kao na silu. Nema srdačne dobrodošlice, uvijek im je nešto smetalo. Bilo bi lijepo to prepustiti mlađim, fleksibilnijim i inovativnijim ljudima. Malo inovacije u smještaju i malo uređenja plaže, bio bi to prekrasan odmor.

Prostredie a pláž nádherné. Apartmán celkom v pohode, ale už si to žiada trochu modernizácie a inovácie. Čo sa týka domácich, sú to starý ľudia a robia to akoby na silu. Žiadne milé privítanie, stále im niečo vadilo. Bolo by fajn to prenechať mladším, pružnejším a inovatejším ľudom. Trochu inovácie ubytovania a malé úpravy pláže, bola by to nádherná dovolenka.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 1
7. 8. 2023.

Soba je dosta cool, ali kupaonicu treba malo renovirati. Kad nema ventilacije, osjeća se vlaga. Bilo je mušica malih kao moljci, možda bi dobro došao neki osvježivač zraka ili lavanda;) Inače, kuhinja je dovoljna i krevet također. Još se morate naviknuti na buku automobila i motora, jer je u prizemlju i uz cestu. I to uglavnom za trubljenje jer im je to valjda nacionalni pozdrav:hihi: Okoliš i plaža su prekrasni.

Izba celkom v pohode, ale kúpeľňu trochu vynoviť. Keď sa nevetrá, je cítiť vlhkosť. Lietali tam také malé akoby mole, možno by sa tam hodil dáky osviežovač, alebo levandula ;) Ináč kuchynka dostačujúca a posteľ tiež. Ešte si treba zvyknúť na hluk aut a motoriek, keďže je to na prízemí a pri ceste. A hlavňe na trúbenie, keďže je to asi ich národný pozdrav :hihi: Prostredie a pláž krásne.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 1
23. 7. 2023.

Miriše doh. Slavine su iz 70-ih. Samo jedna ruža radi na štednjaku. Ovo je stan u prizemlju. Drugi su možda bolji, ali ovo je jako loše. More je stvarno blizu. :zabrinut:

Doh szag van. A csaptelepek a 70-es évekből valók. A tűzhelyen csak egy rózsa működik. Ez a földszinti apartman. A többi lehet hogy jobb de ez nagyon rossz. A tenger tényleg közel van. :worried:

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 2
19. 7. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
3. 9. 2022.

Odlični domaćini, odlična lokacija, smještaj taman za dvoje. Apartman vodi direktno na plažu, tako da je jutarnja kava čarobna:)

Sjajni domaćini, lokacija vrhunska, smještaj sasvim dovoljan za dvoje. Iz apartmana se izlazi direktno na plažu, tako da je jutarnja kava čarobna :)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
10. 8. 2020.

Lijep veliki stan, vrlo lijepi agenti i vrlo lijepo područje. Opet radosno. 8.):)

Eine schöne große Wohnung, sehr nette Vermitter und eine sehr schöne Gegend. Gerne wieder.8) :)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
21. 8. 2019.

Lijep stan na odličnoj lokaciji, blizu mora. Možete uživati u prekrasnom doručku na terasi uz jutarnji povjetarac, koristiti roštilj za fantastičnu večeru s ribom i mesom. Nažalost, pravila rezervacije su malo restriktivna i nefleksibilna .. obitelji s dvoje djeteta potrebna je barem jedna promjena ručnika u jednom tjednu .. (pitam jedan čisti ručnik i nije ga bilo moguće imati), a samo jedna rola toaletnog papira za 7 dana nije dovoljna ..: D: D. Lijep vlasnik, ali možda malo gurkav (pokazao je stan dok mi živimo unutra ..). U svakom slučaju, lijepo iskustvo, mnogo smo cijenili mjesto i boravak; dobra vrijednost za novac. Hvala puno. Francesca.

Nice apartment in a great location, close by the sea. You can have wonderful breakfast in the terrace with a morning breeze, use the barbecue to make fantastic fish and meat dinner.. Unfortunately the booking policy are a little bit restrictive and unflexible.. a family with two child need at least one change of towels in one week.. (I ask one clean towels and was no possible to have it), and just one roll of toilet paper for 7 days is not enough.. :D :D . Nice owner but maybe a little pushy (she showed the apartment while we are living inside..). Anyway, nice experience we appreciated a lot the location and our staying.; good value for money. Thanks so much. Francesca.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 2
16. 8. 2019.

Sve je bilo savršeno, lijepi domaćini, maženje, jedinstvena plaža8)

Tout était parfait, les hôtes adorables, aux petits soins, une plage unique8)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5