Rezultati pretrage Uži izbor
Brist (Makarska) » A-15465-c

Jednosobni apartman uz plažu Brist, Makarska | A-15465-c

4,6/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
10 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 2 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 20m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastitog balkona.

  • Apartman
    Površina: 20 m2 + 4 m2 (Balkon)
    Kapacitet: 2
    Kat: 1
  • Blagovaonica
    5 m2
  • Kuhinja
    3 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
    Kuhalo za vodu
  • Spavaća soba
    9 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na balkon
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    3 m2
    Tuš
  • Balkon
    4 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
    Uska ulica 600 m
  • Plaže
    Objekt se nalazi uz samu plažu
    Šljunčana (Udaljenost 10 m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Gradac - 2.1 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 68 € - 106 €


U istoj zgradi

Kuća 15465 u mjestu Brist, Makarska - Srednja Dalmacija nudi smještaj u smještajnim jedinicama tipa Apartman (3) i udaljena je 10 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Ova kuća se nalazi u kategoriji "Objekti uz plažu". Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
2.1 km (Gradac) 10 m 10 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,60 Smještaj 4,30 Domaćin 4,80
1. 10. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
26. 9. 2023.

Hvala na lijepom smještaju. Bili smo jako uzbuđeni zbog blizine mora. Na plažu se moglo bez peciva i to je luksuz. Apartman je bio čist i uredan - sve je bilo na svom mjestu kao što je i opisano u ponudi. Definitivno ću preporučiti ovaj smještaj.

Danke für die schöne Unterkunft. Wir waren sehr begeistert über die Nähe zum Meer. Man konnte ohne Gebäck zum Strand und das ist Luxus. Wohnung war sauber und ordentlich - alles war an seinem Platz wie im Angebot beschrieben. Werde diese Unterkunft auf jeden Fall weiterempfehlen.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
26. 8. 2023.

apartmani kao u opisu, 5 metara od mora, lijepa plaža bez gužve, čisto more. Izvrstan za opuštanje od gradske vreve, automobila i gužve. U blizini trgovine, kafića, male tržnice, barova. Spavaš uz zvuk surfanja. Preporučam. Želim primijetiti minus - slab wi-fi signal.

apartments as in the description, 5 meters from the sea, nice not crowded beach, clean sea. Great for relaxing from the bustle of the city, cars and crowds. Near a shop, cafe, small market, bars. You sleep to the sound of the surf. I recommend. I want to note a minus - a weak wi-fi signal.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
31. 7. 2023.

Smještaj je u potpunosti ispunio naša očekivanja. Prekrasan, čist apartman s prekrasnim pogledom na more. Mještani su više nego ugodni i pouzdani, susretljivi, komunicirali smo i na engleskom i na češkom. Prostor za puzanje je odmah do kuće i zapravo vijuga do susjednih gradova u oba smjera, ugodno poluprazan krajem srpnja. Iznajmljujem za 5 eura po danu, ležaljke, suncobrani, mogućnost odlaganja gumenjaka odmah u prolazu kuće, za mene bez straha od gubitka. Grad je miran, ljudi su vrlo ugodni, u blizini je pekara, odlična brza hrana i restorani. Preporučam od srca.❤️

Ubytovani zcela splnilo nase ocekavani. Krasny, cisty apartman s uzasnym vyhledem na more. Domaci nad miru prijemni a spolehlivi, vstricni, domluvili jsme se jak anglicky, tak cesky. Plaz hned u domu a vlastne vinouci se az do sousednich mest na oba smery, koncem cervence prijemne poloprazdna. K zapujceni za 5 euro na den lehatka, slunecniky, moznost uschovy nafukovacek hned v pruchodu domu, za me bez obav ze ztraty. Mestecko poklidne, lide velmi prijemni, nedaleko pekarny, vyborny fast food i restaurace. Ze srdce doporucuji.❤️

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
8. 10. 2022.

:hihi: stvarno smo uživali u našem boravku u Bristu.8)

:hihi: we enjoyed really our stay in Brist.8)

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5
29. 9. 2022.

<3 :zaljubljena:8)

&lt;3 :inlove: 8)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
18. 9. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
24. 8. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
15. 7. 2022.

Prekrasno mjesto na samoj plaži gdje s balkona imate cijelu plažu kao na dlanu ispod sebe. Vlasnici su ljubazni, održavaju apartman savršeno čistim i čak su besplatno donijeli domaće vino i soljenke. Velika prednost je privatno parkirno mjesto odmah do apartmana. Oprema je starija, ali funkcionalna i čista. Samostalno kuhanje je ovdje lošije, jer postoji samo stari šporet s uzdignutom gusanom duplom pećnicom i praktički nefunkcionalnom napom, ali se tu nađe pokoji lonac i pribor za jelo. Tamo nam je jako nedostajala mikrovalna, ali ne treba to svima. Hladnjak sa zamrzivačem je potpuno nov, čist i savršeno hladi. Kupaonica s WC-om je mala, ali dobro će poslužiti. Puno tople vode i tuš koji dobro struji, nema ultraučinkovitog kurca<3 Ovdje je malo neugodno što usisavanje ne radi, ili jako loše. U kupaonici nema prozora i ako netko ode na WC, tamo se nakon toga još dugo osjeća miris, što je neugodno ako se netko drugi želi tuširati.Perilica za rublje, iako je bila navedena kao oprema u apartman, nije ovdje, ali ako je potrebno, vlasnik će oprati na zahtjev. Dodaci s plaže poput ležaljki na napuhavanje, maski za ronjenje i sl. nisu dozvoljeni u objektu, pa se moraju ostaviti ispod apartmana na javno dostupnom mjestu, što vidim kao najveći problem, jer smo uvijek bili bojimo se da nam netko ne ukrade dasku za veslanje:S Internet veza je jako slaba, oko 1 Mbps i to samo u kuhinji koja je bliže centru kuće i sa zastarjelom WEP enkripcijom koja je potpuno neprimjerena u zajedničkoj mreži. Preporučujem da ga koristite samo u hitnim slučajevima. No, mobilni signal je dobar i brz, pa oni koji imaju prepaid veliku količinu podataka su dobro. Neugodno iznenađenje za nas je bilo kada nas je vlasnik po dolasku obavijestio da se klima uređaj plaća posebno, 5€/dan, što nije spomenuto kada smo naručivali i plaćali smještaj, ali to je vjerojatno uzrokovano lošom komunikacijom između turistička agencija i Booking .com, gdje su kasnije u potpunosti uklonili podatke o klimatizaciji. Ukratko, apartman ima svojih mana, ali u principu bih ga preporučio i rado bih se ponovno vratio. Tamo smo proveli prekrasan odmor<3

Krásné místo přímo na pláži, kde z balkóna máte celou pláž jako na dlani přímo pod sebou. Majitelé jsou vlídní, apartmán udržují v perfektní čistotě a dokonce zdarma přinesli vlastnoručně vyrobené víno a slanečky. Velkou výhodou je vlastní parkovací místo přímo u apartmánu. Vybavení je starší, ale funkční a čisté. S vlastním vařením je to zde horší, protože je zde pouze starý tip vystouplé litinové dvouplotýnky a prakticky nefunkční digestoř, ale pár hrnců a příborů se tam najde. Velice nám tam chyběla mikrovlnka, ale to nepotřebuje každý. Lednička s mrazákem je zánovní, čistá a chladí výborně. Koupelna se záchodem malá, ale poslouží dobře. Dostatek teplé vody a sprcha, která dává dobrý proud vody, žádný ultraúsporný čurek <3 Zde je trochu nepříjemné, že odsávání nefunguje, nebo velmi špatně. V koupelně není okno a pokud jde někdo na záchod, je to tam cítit ještě dlouho potom, což je nepříjemné, pokud se někdo další chce jít třeba osprchovat Pračka ačkoliv byla uvedena, jako vybavení apartmánu, zde není, ale pokud je potřeba, tak majitelka na požádání vypere. Doplňky z pláže, jako nafukovací lehátka, potapěčské masky atd, nesmí do budovy, takže se musí nechávat pod apartmentem na veřejně přístupném místě, což vidím jako největší problém, protože jsme se celou dobu báli, aby nám někdo neukradl paddleboard :S Internetové připojení je velmi slabé, kolem 1 Mbps a to pouze v kuchyni, která je blíže středu domu, navíc se zastaralým šifrováním WEP, které je ve sdílené síti naprosto nevhodné. Doporučuji používat pouze nouzově. Mobilní signál je ale dobrý a rychlý, takže kdo má předplacené větší množství dat, tak v pohodě. Nemilým překvapením pro nás bylo, když nám majitelka při příjezdu oznámila, že za klimatizaci se platí zvlášť a to 5€/den což v době, kdy jsme ubytování objednali a zaplatili uvedeno nebylo, ale to asi bylo způsobeno špatnou komunikací mezi cestovní kanceláří a Booking.com, kde později informace o klimatizaci úplně odstranili. Stručně shrnuto, apartmán má svoje chyby, ale v zásadě bych ho doporučil a sám bych se tam opět někdy rád vrátil. Strávili jsme tam krásnou dovolenou <3

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3
1. 9. 2021.

Sve je bilo u redu, jako ljubazan domaćin.:)

Vše bylo v pořádku, velmi milá domácí. :)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5