Rezultati pretrage Uži izbor
Gradac (Makarska) » AS-2784-b

Studio apartman s terasom i pogledom na more Gradac, Makarska | AS-2784-b

4,1/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
350 m
-10% Akcijski popust -10% na boravak do 30. 6. 2024. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024. -5% Proljetni popust na rezervacije zaprimljene do 30. 6. 2024.

Studio može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 22m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu.

  • Studio
    Površina: 22 m2 + 8 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 4
    Kat: 1
  • Kuhinja
    2 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
  • Spavaća soba
    18 m2
    Klima uređaj
    1 x Bračni krevet
    2 x Krevet
  • Kupaonica
    2 m2
    Tuš
  • Terasa
    8 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je glavna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 350 m)
  • Okolina
    Turističko naselje
    Gradac - 500 m
    Objekt se ne nalazi u tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 89 € - 136 €


U istoj zgradi

Kuća 2784 u mjestu Gradac, Makarska - Srednja Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Studio (6), Apartman (1) i udaljena je 350 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Za vrijeme vašeg ljetovanja, u drugim će apartmanima u ovoj kući vjerojatno boraviti drugi gosti. Domaćini će se za vrijeme vašeg ljetovanja nalaziti u kući.

Udaljenosti:
500 m (Gradac) 350 m 350 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,10 Smještaj 3,50 Domaćin 4,70
27. 8. 2022.

:D Napisala sam ranije da sam zadovoljna

:D Już wcześniej pisałem że jestem zadowolony

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
12. 8. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
3. 8. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 3
26. 7. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
26. 7. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5
26. 7. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
16. 8. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5
7. 8. 2017.

Dobar dan. Moja djeca (1,5 i 8 godina) bili su prvi na moru i još mnogo uživao. Prvi problem nakon dosta dugog i napornog putovanja bio je da je stan od strane prijedlog nitko nije znao, iako smo stajali nedaleko od něho.Po nekoliko sati traženja i ispitivanja (prilično mnogo stresa za obitelj s 2 djece, neće imati mjesto za boravak) nas je jako puno pomogao spremni dama iz podataka plus nekih drugih lokalnih ljudi. Inače drugi: naređeno i potvrdio parking - NIC, naručio i platio najskuplji stan s pogledom na more (djeca jako puno uživala) - NIC (ista cijena). Osim toga, na 3. katu tako cool kolica. Klima uređaj - NIC. Na raspolaganju: Obećao za vodu i mikrovalna za grijanje hrane za bebe - NIC. Na mjestu našeg doma i obećao dostaviti ovo - ništa. Wifi radio loše, a samo jedan pokoji.Venkovní sjedi kod kuće, jer je sve kuće oko - NIC. čišćenje apartmana zaboravio učiniti posljednji rok.Přemýšlím ako vam više „pozitivan”, ali to je sve što su to samo sitnice koje je dobio přehlídnout.Mimo ostalih turista koji su došli do nas i na mnogo boljem stanu samo bolje lijevo jinam.Pokud imao sam obitelj s njim, a nakon godinu dana iskustva, ja to učiniti previše. Inače, hotel koji je blizu od tamo, u odnosu na našem hotelu bio obična luksuz i za isti novac s polupansionom ... ja jednostavno ne ide, jer ja ne želim djecu ne pokvari svoj prvi odmor sa svojom ženom i more.U definitivno napustiti krivo:(

Dobrý den. Moje děti ( 1,5 a 8 roků ) byli poprvé u moře a moc se těšili. První problém po docela dlouhé a vyčerpávající cestě bylo to , že apartmán podle propozicí nikdo neznal , byť jsme stáli kousek od něho.Po několikahodinovém hledání a vyptávání se ( docela velký stres pro rodinu se 2 dětmi , že nebudou mít kde bydlet ) nám pomohla moc ochotná paní z informací plus několik dalších místních lidí. Jinak ostatní: objednané a potvrzené parkování - NIC , Objednaný a zaplacený nejdražší apartmán s výhledem na moře ( děti se moc těšili ) - NIC (cena stejná). Navíc ve 3. patře takže supr na kočárek. Klimatizace - NIC. Vybavení : slibovaná varná konvice a mikrovlnka pro ohřívání jídla pro dítě - NIC. Na místě nám domácí slíbila toto dodat a - NIC. Wifi fungovala mizerně a jen v 1 pokoji.Venkovní posezení u domu tak jak to měli všechny domy okolo - NIC. Úklid apartmánu se zapoměl udělat minulý rok.Přemýšlím , jestli najít ještě nějaký "pozitivum" , ale to vše už byli jen maličkosti , které se dali přehlídnout.Mimo jiné , rekreanti co přijeli vedle nás a do podstatně lepšího apartmánu radši hned odjeli jinam.Pokud bych s sebou neměl rodinu a po letošních zkušenostech , tak to udělám taky. Jinak hotel co byl kousek od tamtud , oproti našemu ubytování byl naprostý luxus a za STEJNÝ peníze a s polopenzí ... Neodjel jsem jenom z toho důvodu , že jsem dětem nechtěl nijak pokazit jejich 1. prázdniny u moře.Mě a mojí ženě to dovolenou určitě pokazilo :(

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 2
AS-2784-c Alen Dizdarevic
6. 9. 2016.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
25. 8. 2016.

:(:(:(:(:( To se ne Holiday !!!!! gadno deponij pogodi bolje i da je lijepo izrazio !!!!!! kalup iznimno zagađeni u kuhinji od kreveta želimo razgovarati garnicht puta .... jer ste dobili stjenica uključeni, morali smo UN u Apoteke nam lijekovi donijeti za liječenje !!!!! Nikad više u rupi !!!!!

:( :( :( :( :( das ist keine Ferienwohnung!!!!!üble Absteige trifft es besser und das ist noch schön ausgedrückt!!!!!!Schimmel im Bad extrem verschmutzte Küche von den Betten wollen wir mal garnicht reden....da bekommt man Bettwanzen inklusive,wir mußten in eine Apoteke un uns Medikamente holen zur Behandlung!!!!!Nie wieder in die Absteige!!!!!

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 1