Rezultati pretrage Uži izbor
Igrane (Makarska) » A-13535-b

Jednosobni apartman s balkonom i pogledom na more Igrane, Makarska | A-13535-b

4,8/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
200 m
-10% Akcijski popust -10% na boravak do 30. 6. 2024. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024. -5% Proljetni popust na rezervacije zaprimljene do 30. 9. 2024.

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, te u dnevnom boravku, unutar 40m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastitog balkona. Prostorije rezervirane smještajne jedinice nisu povezane u jednu cjelinu.

  • Apartman
    Površina: 40 m2 + 5 m2 (Balkon)
    Kapacitet: 4
    Kat: 1
  • Dnevni boravak
    8 m2
    Klima uređaj
    1 x kauč za dvije osobe
  • Blagovaonica
    2 m2
  • Kuhinja
    3 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Kuhalo za vodu
    Aparat za kavu
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba
    15 m2
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    4 m2
    Tuš
  • Balkon
    5 m2
    Pogled na more
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
    Uska ulica 3 m
    Strmina 50 m
    Nije pogodno za vozila sa niskim podvozjem
  • Plaže
    Između objekta i plaže je glavna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 200 m, stepenice: 20)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Podgora - 200 m
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Posebni uvjeti


Sadržaji


Cijene | 55 € - 109 €


U istoj zgradi

Kuća 13535 u mjestu Igrane, Makarska - Srednja Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Studio (1), Apartman (2) i udaljena je 200 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
200 m (Podgora) 200 m 200 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,80 Smještaj 4,60 Domaćin 4,90
27. 6. 2024.

Prekrasno mjesto s ljubaznim ljudima.

Beautifull place with kind people.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
23. 7. 2023.

Smještaj je bio odličan, lijep, čist, prostran. Domaćica je bila jako ljubazna i od pomoći u svemu što nam je trebalo. Smještaj ima vrlo dobru lokaciju, nedaleko od gradske plaže i trgovine.

Ubytovanie bolo výborné, krásne, čisté, priestranné. Domáca pani bola veľmi milá a nápomocná vo všetkom, čo sme potrebovali. Ubytovanie má veľmi dobrú polohu, nie je ďaleko od mestskej pláže a obchodu.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
AS-13535-a László Győző Kálmán
30. 6. 2023.

Sa svime smo bili zadovoljni, vlasnik ljubazan i uslužan. Okoliš i more su nevjerojatni. Preporučujemo ovo jako dobro mjesto našim prijateljima.<3

Mindennel meg voltunk elégedve, a tulajdonos kedves és segítőkész volt. A környezet és a tenger csodálatos. Barátainknak ajánljuk ezt a nagyon jó helyet.<3

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
18. 6. 2023.

Čim su me pozdravili, osjećala sam se dobrodošlo u malom stanu. Sve je bilo čisto i potrebnog kuhinjskog pribora bilo je dovoljno dostupno. Staze do plaže bile su kratke i lako dostupne. Opis odgovara stvarnosti.:):):)

Gleich mit der Begrüßung fühlte ich mich willkommen in dem kleinen Apartement. Alles war sauber und die notwendigen Küchenutensilien waren ausreichend vorhanden. Die Wege zum Strand waren kurz und gut zu erreichen. Die Beschreibung stimmt mir der Realität überein. :) :) :)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
8. 6. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
15. 7. 2022.

Čisto, dobro opremljeno, ljubazno prema domaćinima, boravak je bio bez problema. .

Ćisté, dobře vybavené, domácí přívětivý, pobyt byl bez problémů. .

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
31. 8. 2021.

Lijep, čist i ugodan stan. Domaćica je bila Čehinja, i jako simpatična:-) Jedini nedostatak je brdo od plaže natrag do stana i balkon koji nedostaje.:)

Krásný, čistý a útulný apartmán. Paní hostitelka byla češka, a velice příjemná:-) Jediné mínus je ten kopec z pláže zpět do apartmánu, a chybějící balkon.:)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
12. 7. 2021.

Bili smo izuzetno zadovoljni! Smještaj je bio čist i udoban! Gospođa Lulić je jako simpatična i savjetovala je sa svim pitanjima;) Hvala lijepa na svemu! A svima možemo samo i samo preporučiti:):)

Byli jsme maximálně spokojení! Ubytování bylo čisté a příjemné! Pani Lulic je velmi milá a s případnými dotazy rada poradila;) za všechno moc děkujeme ! A všem můžeme jen a jen doporučit:) :)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
13. 8. 2020.

Soba u skladu s opisom, a još bolje, Kućište čisto, dobro opremljeno, vlasnici su fantastični, vrlo ljubazni i uslužni, blizina plaže, trgovine i glavnog šetališta, vrlo šarmantno mjesto, sigurno ćemo se vratiti !!!

Pokój zgodny z opisem a nawet lepszy, czyściutki, świetnie wyposażony, właściciele fantastyczni bardzo życzliwi i pomocni, blisko do plazy, sklepu i głównego deptaka, miejscowość bardzo urokliwa, napewno tam wrócimy!!!

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
3. 9. 2019.

Uvjeti vrlo pristojni, čisti. Možete vidjeti da vlasnici brinu o ovom stanu. Jedino čega bih se mogao pridržavati je Internet, koji nije uvijek radio. Nakon toga djevojka je bila zadovoljna. Ja bih preporučio!

Warunki bardzo przyzwoite, czysto. Widać ,że właściciele dbają o to mieszkanie. Jedynie do czego mógł bym się przyczepić to Internet który nie zawsze działał. Po za tym z dziewczyna byłyśmy zadowoleni. Polecam!

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4