Rezultati pretrage Uži izbor
Podaca (Makarska) » A-2631-a

Dvosobni apartman s terasom i pogledom na more Podaca, Makarska | A-2631-a

250 m

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, unutar 32m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

  • Apartman
    Površina: 32 m2 + 5 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 4
    Kat: 1
  • Blagovaonica
    6 m2
  • Kuhinja
    2 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
    Kuhalo za vodu
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba 1
    10 m2
    Izlaz na terasu
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    10 m2
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    2 m2
    Tuš
  • Terasa
    5 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 250 m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Gradac - 4.5 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene


U istoj zgradi

Kuća 2631 u mjestu Podaca, Makarska - Srednja Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (1), Studio (1) i udaljena je 100 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. U kući postoji više apartmana u kojima će vjerojatno boraviti drugi gosti za vrijeme vašeg ljetovanja. Za vrijeme vašeg boravka i domaćini će stanovati u kući.

Udaljenosti:
4.5 km (Gradac) 100 m 250 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: ? Smještaj ? Domaćin ?
13. 9. 2018.

Svidjelo nam se smještaj, čist i komforan, s odvojenom malom terasom, idealno prilagođenu našim potrebama, prijateljski domaćini kuće. Preporučujem svima.

Podobało nam się zakwaterowanie, czyste, wygodne, z osobnym małym tarasem, idealnie dostosowanym do naszych potrzeb, życzliwi gospodarze domu. Polecam wszystkim.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 4
9. 8. 2018.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 4
22. 9. 2017.

Smještaj: prekrasan pogled, ali vjerojatno je sve. Sve stare i uništene, tuš na terasi, prljavština i odvratnost, oprema katastrofe ... i prljavština i disgust ... izgled !!!! parkiralište, parkiralište, praktički nemoguće izaći. .. Ako postoji još jedan domaćin svakodnevnih svađa o tome tko ide i tko ne .... naselje je također ništa, 1 restoran s smrznutim pizze i bar na plaži ....

Ubytování: nádherný výhled, ale to je asi vše. Vše staré a zničené, sprchový kout na terase, špína a hnus, vybavení katastrofa..opět špína a hnus...pozor !!!! parkování kastrofické, auto kombi prakticky nemožno vyjet. ..pokud je ubytovaný další host denní hádky o tom, kdo vyjede a kdo ne....středisko je také o ničem , 1 restaurace s mraženou pizzou a jeden bar na pláži....

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 3
AS-2631-a Elma Zagorcic
6. 9. 2017.

studio apartman ima predivnu terasu i zbog blizine plaze i prodavnice, u drugi plan je pao skromni namjestaj

studio apartman ima predivnu terasu i zbog blizine plaze i prodavnice, u drugi plan je pao skromni namjestaj

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 3
17. 8. 2017.

:)

:)

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 3
14. 8. 2017.

Pozdrav, za sve nas, smo uživali borave. Lady vlasnik je jako lijepo i ljubazno. Zbogom nam ugrilovala ribe - su bili vrlo dobri. Pristup moru nije previše idealno - duge stepenice su bile teško za starije osobe. Otišli smo na plažu ispod, gdje je lijepo i čisto. Samo želimo za sljedeći put da su ažurirane fotografije. Foto kuće nije aktualna.

Dobrý den, za nás všechny se nám pobyt líbil. Paní majitelka byla moc milá a hodná. Na rozloučenou nám ugrilovala ryby - byly moc dobré. Přístup k moři nebyl moc ideální - dlouhé schody byly náročné pro starší lidi. Chodili jsme na pláž níže, kde to bylo pěkné a čisté. Jenom bychom chtěli, pro příště, aby byly aktualizované fotky. Foto domu není aktuální.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5
20. 7. 2017.

Udobne, ali skromne objekte. Vlasnik je lijep i uredan. Preporučujem ga svima zbog svoje blizine plaže i netaknute prirode. Bolt nije u selu izvan pékáruson, ali postoje dva restorana.

Kényelmes, de felszereltsége szerény. A tulajdonos kedves és rendes. A strand közelsége és háborítatlan volta miatt mindenkinek ajánlom. Bolt egy pékáruson kívül nincs a faluban, de van kettő étterem.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5
25. 8. 2016.

Ovo je drugi put da smo bili u tom hotelu, a sve je bilo stvarno super sada. Mi samo možemo preporučiti svakome. Hvala Vam.:)

Már másodszor voltunk ezen a szálláshelyen és minden nagyon szuper volt most is. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek. Köszönjük.:)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
18. 8. 2016.

Vrlo dobar servis ... prekrasan pogled na more ... lijep domaćin ... JA visoko preporučiti ovu lokaciju za ljude koji trebaju odspojiti najviše ...

Très bonne prestation... Splendide vue sur la mer... Hôte très agréable... Je recommande vivement cet emplacement aux personnes qui ont besoin de déconnecter un maximum...

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
20. 9. 2010.

Mi smo vrlo sretni da ostanu na tlu Hrvatske, je zemlja zaslužuje polecenia.Przepiękne krajolika i mnogo zanimljivih zabytków.Podaca veliko mjesto za ljude koji traže mir, mala, ali vrlo urokliwa.Kwatera sastao naša očekivanja, bilo je sve što je potrebno za smirivanje wypoczynku.Gospodarze dobri ljudi, gostoljubivi i brižan za potrebe njihove ljubavi i gości.Pozdrawiamy preporučiti.

Jesteśmy ogromnie zadowoleni z pobytu na Chorwackiej ziemi,to kraj godny polecenia.Przepiękne krajobrazy a ponadto wiele ciekawych zabytków.Podaca to super miejscowość dla ludzi szukających spokoju,nieduża ale bardzo urokliwa.Kwatera spełniła nasze oczekiwania,było wszystko co trzeba do spokojnego wypoczynku.Gospodarze przemili ludzie,gościnni i troskliwi o potrzeby gości.Pozdrawiamy ich serdecznie i polecamy.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5