Rezultati pretrage Uži izbor
Podgora (Makarska) » A-6082-a

Trosobni apartman s terasom i pogledom na more Podgora, Makarska | A-6082-a

4,1/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
100 m
Akcija 14=13 na boravak do 31. 12. 2024. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 8 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 3, unutar 136m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase.

  • Apartman
    Površina: 136 m2 + 20 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 8
    Kat: 3
    Potkrovlje
  • Dnevni boravak
    27 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na terasu
  • Blagovaonica
    11 m2
  • Kuhinja
    11 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba 1
    11 m2
    Izlaz na terasu
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    21 m2
    Klima uređaj
    1 x Bračni krevet
    1 x kauč za jednu osobu
  • Spavaća soba 3
    16 m2
    Klima uređaj
    1 x Bračni krevet
    1 x kauč za jednu osobu
  • Kupaonica 1
    7 m2
    Kada
  • Kupaonica 2
    4 m2
    Kada
  • Kupaonica 3
    4 m2
    Kada
  • Toalet
    2 m2
  • Terasa
    20 m2
    Pogled na more
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je glavna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 100 m, stepenice: 7)
  • Okolina
    Turističko naselje
    Podgora - 80 m
    Objekt se nalazi pored glavne ceste
    Objekt se ne nalazi u tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 171 € - 252 €


U istoj zgradi

Kuća 6082 u mjestu Podgora, Makarska - Srednja Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (2) i udaljena je 100 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Za vrijeme vašeg ljetovanja moguć je boravak i drugih ljudi u istoj kući, jer kuća ima više apartmana. U kući borave i domaćini.

Udaljenosti:
80 m (Podgora) 100 m 100 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,10 Smještaj 4,00 Domaćin 4,20
17. 9. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
10. 8. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
28. 8. 2022.

Smještaj je u lošijem stanju nego na slikama. Sve je staro. Niti vlasnik niti turistička agencija nemaju nikakvo osiguranje, pa ako vam se, primjerice, zbog propuha zalupe vrata koja su u sobama sva od stakla, štetu morate platiti i popraviti na licu mjesta, što je oko 5000 kn. . U slučaju problema, nije moguće nazvati turističku agenciju i razgovarati s nekim na češkom, unatoč činjenici da je objekt oglašen na češkim serverima. Kuhinja je jako stara, a zbog toga što u stanu nema propuha, da se nešto ne razbije, osjeća se pljesnivo. Vrata na kuhinjskom pultu vise na jednoj šarki. Cijelo imanje je smješteno na uzbrdici, tako da ima dosta strmih stepenica od ceste koja vodi do plaže do mjesta gdje se nalazi parking. Parkiralište je odmah iznad stepenica, malo je i predviđeno je za tri auta, koja tu mogu stati, ali kad izlazite s parkinga uvijek ostružete cijeli donji dio auta, ili otkinete prednji branik s ceste. Lijepa stvar kod smještaja je što u spavaćim sobama postoji perilica za rublje i klima uređaj. WIFI je samo u ograničenom protoku podataka. Sam prostor nije baš lijep, kupali smo se na obližnjim plažama. Bilo je to glava do glave pod barovima i restoranima koji su jedan do drugog uz plažu. Nekoliko puta morem je plutala trava i pjena. Prikladno za ljude koji traže barove. U ovom kraju nećete pronaći mirno, romantično mjesto. U restoranima već uvelike kuhaju od poluproizvoda, a ni kad kupite polupansion nećete dobiti ono što vam dan prije daju na izbor. Ne sramite se umjesto odabranog morskog jela koje ste platili poslužiti špagete s kalamadom. Cijene su visoke nauštrb "kvalitete" hrane, išli smo u kupovinu u Makarsku, gdje se može kupiti u kauflandu. Vlasnik je stariji gospodin koji je konzervativan. Njegova ljubavnica je ljubazna i ugodna. Mislim da se nikada ne bih želio vratiti na ovo mjesto. Ni smještaj ni vanjski prostor nisu me se baš dojmili. :zabrinut:

Ubytování je v horším stavu než na fotkách. Vše je staré. Majitel ani cestovní agentura nemá žádné pojištění, takže když například průvanem dojde k bouchnutí dveří, které jsou v pokojích všechny prosklené, tak musíte na místě zaplatit škodu a opravu, která se tam pohybuje okolo 5 000,- Kč. Cestovní agentuře se při potížích není možné dovolat a mluvit s někým česky, přesto, že na českých servrech objekt inzeruje. Kuchyň je hodně stará a vzhledem k tomu, že se nesmí v apartmánu udělat průvan, aby se něco nerozbilo, tak je v ní cítit zatuchlost. Dvířka na kuchyňské lince visí na jednom pantu. Celý objekt je situován do kopce, takže od silnice, která vede k pláži, po místo, kde je parkoviště, je spousta prudkých schodů. Parkoviště je až nad schody, je malé a je určené pro tři vozy, které se tam tak tak vejdou, ovšem při vyjíždění z parkoviště si vždy odřete celý spodek vozu, popřípadě utrhnete o silnici přední nárazník. Na ubytování bylo fajn to, že je k dispozici pračka a v ložnicích klimatizace. WIFI je pouze v omezeném datovém toku. Prostor jako takový není moc hezký, jezdili jsme se koupat na okolní pláže. Pod bary a restauracemi, které jsou jedna vedle druhé podél pláže, byla hlava na hlavě. V moři několikrát plavala tráva a pěna. Vhodné pro lidi, kteří vyhledávají spíš bary. Žádné tiché, romantické místo v této oblasti nenajdete. V restauracích už hodně vaří z polotovarů a ani při zakoupení polopenze nedostanete to, co Vám dají den předem na výběr. Nestydí se Vám místo zaplaceného vybraného jídla s mořskými plody, naservírovat špagety s čalamádou. Ceny jsou na úkor "kvality" jídla vysoké, jezdili jsme na nákupy do Makarské, kde se dá nakoupit v kauflandu. Majitel je starší pán, který je konzervativní. Jeho paní je hodná a příjemná. Nemyslím si, že bych se na toto místo někdy chtěla vrátit. Čistě na mě nepůsobilo ani ubytování, ani venkovní prostor.:worried:

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 2
6. 8. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
27. 7. 2022.

Preporučam apartman i opremu, blizu plaže i trgovine, lijepo i uslužno

polecam mieszkanie i wyposazenie ok .blisko na plaze i do sklepu gospodaz mily i pomocny

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
15. 7. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3
19. 8. 2019.

Stan je bio lijep, čist, prostran:)

Apartmán bol pekný, čistý, priestranný :)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
15. 8. 2019.

Vrlo zadovoljan, vratit ćemo se. Sve blizu. Stan je čist, sve što imate je malo stariji namještaj koji je tek očuvan, što nas uopće nije smetalo. Ogroman ručnik, toaletni papir, posuđe od mikrovalnog kuhala za vodu, dva hladnjaka tende za perilicu rublja na balkonu ma super. Kosa je prijateljska i uredna. Klima djeluje dobro. jako smo zadovoljni bikovima. Jedina cesta uz njega je bučni promet, samo ništa za to. Izađite s balkona i uživajte u miru.

Zelo zadovoljni.Še se vrnemo. Vse blizu. Apartma čist , vse imaš sicer malo starejse pohištvo samo očuvano to nas niti mal ni motilo. Brisač ogromno, toalet papir, posoda top od mikro kuhalnika za vodo, tousterja dva hladilnika pralni stroj tende na balkonu ma super. Lasniki prijazni in urejeni. Klime dobro delujoče . zelo smo biki zadovoljni. Edino cesta zraven je kar prometna hrupna samo nič za to. Zapres balkon in imas mir.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
22. 8. 2018.

Smještaj ugodan, udoban, samo želi obnoviti kupaonicu.

Ubytovanie príjemné, útulné, akurát by to chcelo rekonštrukciu kúpeľne.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
13. 8. 2018.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5