Rezultati pretrage Uži izbor
Tisno (Murter) » A-5141-b

Jednosobni apartman uz plažu Tisno, Murter | A-5141-b

4,5/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
30 m
Akcija 14=13 na boravak do 31. 12. 2024. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 3 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, te u blagovaonici, unutar 39m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastitog balkona. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

  • Apartman
    Površina: 39 m2 + 5 m2 (Balkon)
    Kapacitet: 3
    Kat: 2
    Potkrovlje
  • Blagovaonica
    19 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na balkon
    1 x kauč za jednu osobu
  • Kuhinja
    3 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak
    Aparat za kavu
  • Spavaća soba
    13 m2
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    3 m2
    Tuš
  • Balkon
    5 m2
    Pogled na more
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Objekt se nalazi uz samu plažu
    Betonske ploče (Udaljenost 30 m)
    Šljunčana (zračna udaljenost: 850m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Tisno - 850 m
    Objekt se ne nalazi u tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 63 € - 99 €


U istoj zgradi

Kuća 5141 u mjestu Tisno, Murter - Sjeverna Dalmacija nudi smještaj u smještajnim jedinicama tipa Apartman (2) i udaljena je 30 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je betonske ploče. Ova kuća se nalazi u kategoriji "Objekti uz plažu". Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
850 m (Tisno) 30 m 30 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,50 Smještaj 4,30 Domaćin 4,70
16. 6. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
19. 9. 2022.

Smještaj je lijep i prostran

Ubytování pěkné prostorné

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
9. 7. 2022.

Apartman u mirnom dijelu Tisna, pogled na more, parking na vlastitom parkingu, vez za čamac, ljubazan vlasnik.

Apartman v klidne casti Tisna, vyhled na more, parkovani na soukromem parkovisti, uvaz pro lod, vstricni majitele.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
14. 7. 2019.

Odlična pozicija, prostrana i vrlo razumne cijene. Smještaj je prikladan s prekrasnim balkonom s pogledom na more. Domaćini su apsolutno predivni!

Great position, spacious and very reasonably priced. The accommodation is adequate with a gorgeous balcony overlooking the sea. The hosts are abdolutely lovely!

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5
25. 9. 2018.

Svidjelo nam se puno

hat uns gut gefallen

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 4
26. 8. 2018.

Izvrsno mjesto za ono što nam je potrebno. Lijepo i tiho nakon teškog dana na festivalu! Lijepa soba, vrlo dobro sa čudesnim pogledima. Jedini nedostatak bio je kupaonica .... Tuš se nalazi usred malih kupaonica i poplava! Nije veliki problem za nas, ali ako vam se sviđa prostor, to nije kupaonica za vas! : P

Great location for what we needed. Lovely and quiet after a heavy day at festival! Lovely room, very well kept with amazing views. The only downside was the bathroom.... The shower is situated in the middle of the tiny bathroom and floods! Not a massive problem for us but if you like space, this isn't the bathroom for you! :P

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5
9. 8. 2018.

Dolazak na ovu lokaciju bilo je malo izazovno pronaći, ali je stigao uz pomoć susjeda. Bilo je nekih logističkih problema s komunikacijama i kako se očekuje da će se sve brinuti. Imajte na umu da se gotovinska isplata može očekivati ​​u gotovini i stvari poput toaletnih potrepština i korištenje zraka dolaze uz nadoplatu i nije bio svjestan toga dok se ne dođe u ovaj stan. Pogled s ovog privatnog Balkona bio je lijep i spokojan. Gledanje i slušanje plovidbe plovidbe niz Jadransko more čini za neke od izazova koji su riješeni tijekom boravka. Domaćin je bio zadovoljan onoliko koliko se očekuje. Ono što bi stvarno pomoglo bilo bi više u prijevozu oko tisna uz neke karte i predložena područja isporučena u stanu. Tenda nije bila u funkciji. WiFi je bio najveći izazov u tome što je dosljedno povezan. Postoji potreba za širim širokopojasnom mrežom kako bi se podržala cijela jedinica apratmenta, ako je to slučaj. Sveukupno, potrebno je više detalja o tome što će se naplatiti za upotrebu i koje potrošne materijale neće biti uključene. Ukupni Veliki pogled. : idk:: idk:: idk:

Arriving at this location was a bit challenging to locate but arrived with help from neighbors. There were some logistics issues with communications and how everything was expected to be taken care of. Be aware that final payment may be expected in cash and things like toiletries and the use of Air come at an extra charge and was not aware of this until arriving at this apartment, The view from this private Balcony was beautiful and peacful. Watching and hearing boat cruising down the Adriatic sea makes up for some of the challenges that were dealt with during the stay. Host was accommodatiing as much as to be expected. What would really help would be more on transportation around tisno along with some maps to suggested areas supplied in the apartment. The Awning was not in working order. WiFi was the biggest challenged in keeping it consistently connected. There's need to be a wider broadband to supprt the whole apratment unit if that is the case. Overall there's needs to be more details on what will be charged for usage and what supplies will not be included. Overall Great view. :idk: :idk: :idk:

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 3
11. 8. 2013.

Lijep i čist stan s prekrasnim pogledom na more, mirna lokacija, prijateljski vlasnika, koji se ne ometa bivanje.Plaže su malo udaljeni, pa je poželjno kolo.Lahko je i kupanje ispred kuće, pogotovo ako imate malu otrok.Vredno posjet .

Lep in čist apartma s PREČUDOVITIM pogledom na morje,umirjena lokacija,prijazni lastniki,ki se ne vtikajo v tvoje bivanje.Plaže so malo oddaljene,zato je priporočljivo kolo.Lahko pa se kopate tudi pred hišo,sploh če nimate malih otrok.Vredno obiska.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 4