Rezultati pretrage Uži izbor
Stanići (Omiš) » A-1028-b

Dvosobni apartman s terasom i pogledom na more Stanići, Omiš | A-1028-b

4,9/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
90 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, unutar 42m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

  • Apartman
    Površina: 42 m2 + 17 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 4
    Kat: 2
  • Blagovaonica
    5 m2
    Izlaz na terasu
  • Kuhinja
    3 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
  • Spavaća soba 1
    13 m2
    Izlaz na terasu
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    12 m2
    2 x Krevet
  • Kupaonica
    5 m2
    Kada
  • Terasa
    17 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Šljunčana (Udaljenost 90 m, stepenice: 187)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Omiš - 5 km
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 90 € - 144 €


U istoj zgradi

Kuća 1028 u mjestu Stanići, Omiš - Srednja Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (2) i udaljena je 90 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
5 km (Omiš) 90 m 90 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,90 Smještaj 4,80 Domaćin 5,00
15. 8. 2022.

Sjajan domaćin, smještaj vrlo čist i opremljen svime što trebate. Prekrasan pogled s balkona. Prikladno za plažu. Preporučam i pozdravljam Nenu i njegovu suprugu<3<3

Wspaniały gospodarz, zakwaterowanie bardzo czyste i wyposażone w to, co potrzeba. Piękny widok z balkonu. Plaża przyjazna. Polecam i pozdrawiam Neno i jego żonę <3 <3

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
20. 7. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
29. 9. 2021.

Od srca preporučujem! Predivan, nasmijan i vrlo ljubazan vlasnik.:) pravi domaćin. Stan je vrlo čist, uredan i dobro opremljen. Prekrasan pogled s balkona! Samo nekoliko koraka do plaže;) Mirno i mirno okruženje, idealno za obiteljski odmor.:)

Polecam serdecznie! Wspaniały, uśmiechnięty i bardzo życzliwy właściciel. :) prawdziwy gospodarz. Mieszkanie bardzo czyste, zadbane, dobrze wyposażone. Cudowny widok z balkonu! Do plaży jedyne kilka stopni ;) Okolica cicha ispokojna idealna na rodzinny wypoczynek. :)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
8. 8. 2021.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
4. 8. 2020.

Stan je opremljen bolje nego u opisu, postoje tanjurići, šalice, pribor za jelo, lonci, šalice itd., Nakon toga sve kao na slikama. Plinska i električna kuhinja, pećnica i hladnjak. Vlasnici su bili vrlo lijepi i uslužni, osjećali smo se kao naši djedovi i bake na odmoru! Jednostavno je super! Privatna plaža bila je savršena za našeg desetogodišnjeg sina, ne previše plitka, ne previše duboka za to, hladovina i sunce. Spuštanje stepenicama do plaže izvrstan je trening i dobro mjesto za fotografije. Nekoliko restorana u blizini, preporučujemo Espana - uvijek dobra i svježa hrana uz ljubaznu uslugu.

Kwatera wyposażona lepiej niż w opisie, są talerze, kubki, sztućce, garnki filiżanki itd. po za tym wszystko jak na zdjęciach. Kuchnia gazowa i elektryczna, piekarnik i lodówka. Właściciele bardzo mili i pomocni, czuliśmy się jak u swoich dziadków na wakacjach! Po prostu super! Prywatna plaża była idealna dla naszego 10 letniego syna nie za płytko, nie za głęboko do tego jest i cień i słońce. Zejście na plażę po schodach to doskonały trening a do tego dobre miejsce na fotki. W pobliżu kilka restauracji, polecamy Espana - zawsze dobre i swieże jedzenie z miła obsługą.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
5. 9. 2019.

Pozdrav, srdačno preporučujem Domaćini Przesympatyczna koji su nas očarali svojom gostoprimstvom. Sam stan je čist, uredan i prostran.S balkona se pruža predivan pogled na azurno more, sav zeleni balkon sa šarenim grmljem. Spuštanje stepenicama do plaže (175) impresivno je i stane. Jednom riječju, toplo preporučujem Andrzeju, Gosiju i Maxa:)

Witam Serdecznie polecam Przesympatycznych Gospodarzy domu ,którzy swą gościnnością nas zauroczyli. Samo mieszkanie czyste ,schludne i przestronne.Z balkonu piękny widok na lazurowe morze , balkon cały zielony z kolorowymi krzewami. Zejście na plażę po schodach ( 175) robi wrażenie i kondycję . Jednym słowem Gorąco Polecam Andrzej ,Gosia i Max :)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
3. 9. 2019.

Boravak u stanu ocjenjujem kao vrlo uspješan. Sve na mjestu kako je opisano u ponudi. Domaćini vrlo lijepi, ljubazni, gostoljubivi i korisni. Toplo preporučujem. Pozdrav. Jarek.

Pobyt w apartamencie oceniam za bardzo udany. Wszystko na miejscu zgodne z opisem w ofercie. Gospodarze bardzo mili, życzliwi, gościnni i pomocni. Gorąco polecam. Pozdrawiam. Jarek.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
22. 8. 2019.

Svidjeli smo se, domaćini jako lijepo.OK.

Bardzo nam się podobało,gospodarze bardzo mili.OK.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
31. 8. 2018.

Šarmantno, mirno mjesto. Vrlo lijepi domaćini. Preporučujem: D

Urocza, spokojna miejscowość . Bardzo mili gospodarze. Polecam:D

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
29. 7. 2018.

Namješteni, prostrani apartman, vrlo prijateljski i gostoljubivi, broj stepenica odiše prekrasnim čistim morem i plažama.:)

Vybavený, prostorný apartmán, velmi příjemní a pohostinní domácí, počet schodů vyváží krásné čisté moře a pláže.:)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4