Rezultati pretrage Uži izbor
Mrljane (Pašman) » A-20850-a

Dvosobni apartman s terasom i pogledom na more Mrljane, Pašman | A-20850-a

4,3/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
450 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 5 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, te u dnevnom boravku, unutar 47m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu.

  • Apartman
    Površina: 47 m2 + 24 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 5
    Kat: 3
  • Dnevni boravak
    6 m2
    Klima uređaj
    1 x kauč za jednu osobu
  • Blagovaonica
    3 m2
  • Kuhinja
    2 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
  • Spavaća soba 1
    12 m2
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    10 m2
    2 x Krevet
  • Kupaonica
    8 m2
    Kada
  • Terasa
    24 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Betonske ploče (Udaljenost 450 m, stepenice: 2)
    Pješčana (udaljenost: 2200m)
    Šljunčana (udaljenost: 2300m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Biograd na Moru - 11 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 76 € - 113 €


U istoj zgradi

Kuća 20850 u mjestu Mrljane, Pašman - Sjeverna Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (4) i udaljena je 250 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je betonske ploče. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
11 km (Biograd na Moru) 250 m 450 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,30 Smještaj 4,00 Domaćin 4,70
A-20850-b Penezic Jelena
17. 8. 2023.

Mi smo tražili odmor ovake vrste , a to je opušteno, mirno i tiho. Boravak u ovom prostoru nam je sve to i pružio. Zadovoljni smo čistoćom , domaćinima i iznimno popunjenom kuhinjom sa posuđem i priborom.

Mi smo tražili odmor ovake vrste , a to je opušteno, mirno i tiho. Boravak u ovom prostoru nam je sve to i pružio. Zadovoljni smo čistoćom , domaćinima i iznimno popunjenom kuhinjom sa posuđem i priborom.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
12. 8. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
4. 8. 2023.

Vrlo ljubazni domaćini. Apartman se nalazi 5 minuta hoda od lijepe plaže. Plaža je velika i nema puno ljudi. Pješčano dno. Prvih stotinjak metara od obale je do struka, što je idealno za djecu. Apartman je prostran i vrlo čist. Oprema je dovoljna. Hladnjaci su mali, ali dva i oba sa zamrzivačem. Rekonstrukcija je samo djelomična i moderni elementi su u susjedstvu antikviteta. Nema blistave udobnosti, ali ništa što bi vam smetalo. Klima uređaj je funkcionalan. Terasa i balkon su prostrani sa prekrasnim pogledom na more. Apartmani su osjetno viši od okolnih kuća, tako da vam nitko ne gleda preko tanjura. Sve u svemu, odmor je ostavio dobar dojam. Apartman se nalazi 50 metara od crkve. Od 6.00 do 22.00 sata svakih pola sata zvono vrlo glasno zvoni. Nekoliko puta dnevno zvono zvoni oko jedne minute tijekom službe. Nije karilon. Osim ako niste pretjerano religiozna osoba, ovo može jako smetati. Stan se nalazi na trećem katu. Fizički manje sposobni pojedinci mogu imati problema. Na tom području postoji vrlo malo infrastrukture. Dva bara i restorana s cijenama kao na francuskoj rivijeri. Jedna trgovina s lošim izborom poput seoske benzinske postaje i duplo višim cijenama. Bolje je sve dogovoriti unaprijed i sve ponijeti sa sobom. Najveći problem je WiFi. Vidi se da su vlasnici pokušavali riješiti problem, ali bezuspješno. Postoji nekoliko pristupnih točaka, ali samo jedna radi i samo u jednoj spavaćoj sobi. Kvaliteta je vrlo loša, veza stalno pada. Mogu dobiti poštu, ali nema dovoljno brzine za gledanje videa. Spas mi je bio brzi internet na mobitelu. Radi jako dobro na cijelom otoku. Ako prije odlaska na odmor kupim odgovarajuću tarifu, neće biti problema.

Velmi příjemní hostitelé. Apartmán se nachází 5 minut chůze od pěkné pláže. Pláž je velká a není zde mnoho lidí. Písečné dno. Prvních sto metrů od břehu je hloubka po pás, což je ideální pro děti. Apartmán je prostorný, je velmi čistý. Vybavení je dostatečné. Ledničky jsou malé, ale dvě a obě s mrazákem. Rekonstrukce je jen částečná a moderní prvky sousedí se starožitnými. Žádný oslnivý komfort, ale ani nic, co by vadilo. Klimatizace je funkční. Terasa a balkon jsou prostorné s nádherným výhledem na moře. Apartmány jsou umístěny znatelně výše než okolní domy, takže vám nikdo nekouká přes talíř. Celkově dovolená zanechala dobrý dojem. Byt se nachází 50 metrů od kostela. Od 6:00 do 22:00 se každou půlhodinu velmi hlasitě rozezní zvon. Několikrát denně zvoní cca minutu při bohoslužbě. Žadna zvonohra to není. Pokud nejste nadměrně nábožensky založený člověk, může to být velmi rušivé. Apartmán se nachází ve třetím patře. Méně fyzicky zdatní jedinci mohou mít problémy. V okolí je velmi malá infrastruktura. Dva bary a restaurace s cenami jako na azurovém pobřeží Francie. Jeden obchod s mizerným sortimentem jako venkovská benzinová pumpa a dvojnásobnými cenami. Je lepší si vše předem zařídit a vzít si vše s sebou. Největším problémem je WiFi. Je vidět, že se majitelé snažili problém vyřešit, ale bezvýsledně. K dispozici je několik přístupových bodů, ale funguje pouze jeden a pouze v jedné ložnici. Kvalita je velmi špatná, připojení neustále vypadává. Mohu získat poštu, ale ne dostatečnou rychlost pro sledování videa. Záchranou byl vysokorychlostní internet v mém mobilním telefonu. Na celém ostrově funguje velmi dobře. Pokud si před odjezdem na dovolenou pořídím odpovídající tarif, bude to bez problémů.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5