Rezultati pretrage Uži izbor
Tkon (Pašman) » A-5827-b

Dvosobni apartman s terasom i pogledom na more Tkon, Pašman | A-5827-b

4,5/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
230 m
-5% last minute -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, unutar 56m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu.

  • Apartman
    Površina: 56 m2 + 10 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 4
    Prizemlje
  • Dnevni boravak
    12 m2
  • Blagovaonica
    8 m2
  • Kuhinja
    5 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Kuhalo za vodu
  • Spavaća soba 1
    13 m2
    1 x Bračni krevet - Krevet manjih dimenzija od standardne veličine
  • Spavaća soba 2
    10 m2
    1 x Bračni krevet - Krevet manjih dimenzija od standardne veličine
  • Kupaonica
    4 m2
    Tuš
  • Terasa
    10 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Pješčana (Udaljenost 230 m, stepenice: 37)
    Šljunčana (udaljenost: 400m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Biograd na Moru - 4 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 68 € - 90 €


U istoj zgradi

Kuća 5827 u mjestu Tkon, Pašman - Sjeverna Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (1) i udaljena je 230 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je pješčana. Za vrijeme vašeg ljetovanja, u drugim će apartmanima u ovoj kući vjerojatno boraviti drugi gosti. Domaćini će također boraviti u kući tijekom vašeg odmora.

Udaljenosti:
4 km (Biograd na Moru) 230 m 230 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,50 Smještaj 5,00 Domaćin 4,00
4. 8. 2022.

Moj zahtjev kao osobe s invaliditetom bila je pješčana plaža - zbog plegije nogu ne mogu hodati po kamenčićima. Nažalost, ovaj zahtjev, iako je bio u ponudi, nije ispunjen i pokvario je cjelokupni dobar dojam ljetovanja. U ponudi je potrebno navesti istinite podatke!!!

Moja požiadavka ako telesne postihnutého bola piesková pláž - vzhľadom k plégii nôh neviem chodiť po kamienkoch. Táto požiadavka aj keď bola v ponuke sa žiaľ nenaplnila a to pokkazilo celkový dobrý dojem z dovolenky. V ponukovom liste je potrebné uvádzať pravdivé údaje!!!

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 4
8. 8. 2020.

TV je - ne radi Internet je - ne radi Klima uređaj - ne hladi Plinska peć je - nema plina. Apartman danas više nije pogodan za iznajmljivanje. Potreban je potpuni remont.

TV je - ne dela Internet je - ne dela Klima je - ne shladi Plinski štedilnik je - plina ni Apartma v današnjem času ni več primeren za oddajanje. Potreben je celovite prenove.

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 1
A-5827-b Anonimno
30. 7. 2020.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 1
19. 7. 2020.

Apartman je prostran, čist, dobro opremljen, nalazi se u mirnom predjelu u blizini pješčane plaže s postupnim pristupom moru (pogodno za malu djecu).:)

Apartmán je prostorný,čistý,dobře vybavený,umístěný v klidném prostředí nedaleko písčité pláže s pozvolným přístupem do moře(vhodné pro malé děti). :)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
26. 8. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
12. 8. 2017.

:(

:(

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 3
30. 7. 2017.

Mi zapravo stan s terasom s trijem ljuljačka rezerviranog kao što se vidi na slikama! No, na žalost, dobili smo stan kat prizemlje gdje ne postoji mogućnost postojala ni u FUH ili u večernjim satima sjediti vani!:( Otok je sama po sebi lijepa i da se opustite i odmotati Idealno: D sigurno ću se vratiti s a pogotovo ne u ovoj četvrti !!!

Wir haben eigentlich eine Wohnung mit Terasse mit einer Hollywoodschaukel gebucht so wie es auf den Bildern zu sehen war! Doch leider bekammen wir eine Erdgeschoss Wohnung wo keine Möglichkeit bestand entweder in der Füh oder am Abend draußen zu sitzen! :( Die Insel an sich ist wunderschön und Ideal zum ausspannen und erholen:D Ich werde sicher wiederkommen ab auch ganz sicher nicht mehr in dieses Quartier!!!

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 2
10. 8. 2016.

Ugodan odmor. Bili smo jako zadovoljni. BP

Prijeten dopust. Bili smo zelo zadovoljni. BP

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
24. 2. 2016.

: Osmijeh: Ugradnjom, bili smo zadovoljni. Stan je bio čist. Vlasnici žive u kući su vrlo prijateljski i nenametljiv. Na obližnjoj plaži u popodnevnim satima prirodnim hladom i bez tuša. No, oni su oko drugih plaža. Svatko je na odmoru ne koristi automobil preporuča bicikl. Jezgra Tkon je malo, ali uvijek se nešto događa. bili su zadovoljni i povratak smo. Boris, Slovenj Gradec

:smile: Z namestitvijo smo bili zadovoljni. Apartma je bil čist. Lastniki živijo v hiši, so zelo prijazni in nemoteči. Na najbližji plaži je popoldne naravna senca in ni tušev. So pa v okolici tudi druge plaže. Kdor na dopustu ne uporablja avta, je priporočljivo kolo. Jedro mesta Tkon je malo, se pa vedno kaj dogaja. Mi smo bili zadovoljni in se vračamo. Boris, Slovenj Gradec

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
23. 7. 2013.

Vrlo lijepo.

Veľmi pekné.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5