Rezultati pretrage Uži izbor
Kučište - Perna (Pelješac) » A-10161-a

Jednosobni apartman s terasom i pogledom na more Kučište - Perna, Pelješac | A-10161-a

5,0/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
200 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, te u dnevnom boravku, unutar 42m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca, a usluga je uključena u cijenu smještaja.

  • Apartman
    Površina: 42 m2 + 6 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 4
    Visoko prizemlje
  • Dnevni boravak
    12 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na terasu
    1 x kauč za dvije osobe
  • Blagovaonica
    7 m2
    Izlaz na terasu
  • Kuhinja
    4 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak
  • Spavaća soba
    13 m2
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    4 m2
    Tuš
  • Terasa
    6 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je glavna cesta
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 200 m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Orebić - 3.2 km
    Objekt se nalazi u tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 59 € - 108 €


U istoj zgradi

Kuća 10161 u mjestu Kučište - Perna, Pelješac - Južna Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (7) i udaljena je 200 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će također boraviti u kući tijekom vašeg odmora.

Udaljenosti:
3.2 km (Orebić) 200 m 200 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 5,00 Smještaj 5,00 Domaćin 5,00
30. 8. 2023.

Lijep, prostran, moderno namješten apartman, udobni kreveti i lijep pogled. Ljubazan i komunikativan domaćin, pruža vrijedne informacije. I kao bonus smoki za put:kiss:

Pěkný, prostorný, moderně zařízený apartmán, pohodlné postele a pěkný výhled. Milí a komunikativní domácí, poskytující cenné informace. A jako bonus fíky na cestu :kiss:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
28. 8. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
4. 8. 2023.

Zdravo. Toplo preporučam boravak u apartmanu zbog svega!!!!! Mjesto je prekrasno, a pogled s terase neprocjenjiv:) Bili smo u Hrvatskoj nekoliko puta i svugdje smo se osjećali jako dobro, ali ovo mjesto je za nas posebno. Sveprisutni mir i tišina ono je što Kučište-Perna pruža, a prije svega položaj kuće u kojoj smo se odmarali. Domaćini su jako ljubazni, srdačni i uslužni. Najbliža plaža, na kojoj smo nekada bili, prekrasno smještena pod borovima koja daje prirodan hlad - predivno. Blizina Orebića i Korčule također je veliki plus. Općenito, Pelješac nam je mjesto broj 1 u dosadašnjem otkrivanju Hrvatske.

Witam. Serdecznie polecam pobyt w apartamencie ze względu na wszystko!!!!! Miejsce jest przepiękne, a widok z tarasu bezcenny:) Byliśmy już kilka razy w Chorwacji i wszędzie było nam bardzo dobrze, ale to miejsce jest dla nas wyjątkowe. Wszechobecna cisza i spokój to jest to co zapewnia Kuciste-Perna, a nade wszystko położenie domu, w którym wypoczywaliśmy. Gospodarze bardzo mili, serdeczni i pomocni. Plaża najbliższa, na której bywaliśmy przepięknie położona pod piniami dającymi naturalny cień - przeurocza. Bliskość Orebica i Korculi też na wielki plus. Ogólnie Peljesac to nasze miejsce numer 1 w dotychczasowym odkrywaniu Chorwacji.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
31. 7. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
17. 7. 2023.

Apartman je vrlo čist i prostran. Sa balkona prekrasan pogled na Korčulu. Blizina plaže i restorana s ukusnom hranom.:)

Apartament bardzo czysty i przestronny. Z balkonu przepiękny widok na Korculę. Blisko plaży i restauracji z pysznym jedzeniem. :)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
4. 7. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
31. 8. 2022.

Sve je maksimalno ispunilo naša očekivanja. Apartman je čist i dovoljno prostran za 4-članu obitelj. Samo obitelji koje putuju s malom djecom do 1,5 godine moraju biti oprezne na balkonu, gdje djeca do 15 mjeseci mogu provući glavu i tijelo kroz ogradu.

Vše splnilo maximálně naše očekávání. Apartmán čistý a dostatečně prostorný pro 4-clennou rodinu. Jen rodiny které by jely s malými dětmi do 1.5 roku musí dávat pozor na balkoně, kde děti do 15mesicu prostrci hlavu i tělo v zábradlí.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
21. 8. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
3. 9. 2021.

Pozdrav, jako smo zadovoljni boravkom. Uvijek sanjamo o povratku. Mislim da će tako biti i ovaj put. Domaćini su jako ljubazni, postoji dobar kontakt s njima, vrlo obzirni. Pozdrav, Marek Świerk

Witam Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Zawsze marzymy o powrocie. Myślę że podobnie będzie tym razem. Gospodarze bardzo mili, jest z nimi dobry kontakt, bardzo taktowni. pozdrawiam Marek Świerk

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
20. 9. 2020.

Izvrsno mjesto, lijepo namješten stan, prostran i svijetao. Uzbudljivi, vrlo uslužni vlasnici. Balkon s pogledom na more. Preporučam!

Świetne miejsce, ładnie umeblowany apartament, przestronny i jasny. Przemili, bardzo pomocni właściciele. Balkon z widokiem na morze. Polecam!

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5