Rezultati pretrage Uži izbor
Trpanj (Pelješac) » A-3162-i

Jednosobni apartman s terasom Trpanj, Pelješac | A-3162-i

360 m
Niska cijena -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 31. 10. 2024.

Apartman može primiti 2 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 34m2. Gostima je na raspolaganju vlastita terasa za uživanje u toplim ljetnim večerima. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu.

  • Apartman
    Površina: 34 m2 + 6 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 2
    Kat: 1
  • Blagovaonica
    6 m2
    Klima uređaj
  • Kuhinja
    3 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
  • Spavaća soba
    18 m2
    Izlaz na terasu
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    5 m2
    Tuš
  • Terasa
    6 m2
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je glavna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 360 m)
  • Okolina
    Turističko naselje
    Trpanj - 0 m
    Objekt se nalazi pored glavne ceste
    Objekt se ne nalazi u tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 31 € - 90 €


U istoj zgradi

Smještaj u smještajnim jedinicama tipa Apartman (9) možete naći u kući 3162 u mjestu Trpanj, Pelješac - Južna Dalmacija. Kuća je udaljena 140 m od mora i nalazi se u kategoriji "Pansioni". Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. U kući postoji više apartmana u kojima će vjerojatno boraviti drugi gosti za vrijeme vašeg ljetovanja. Tijekom vašeg boravka, domaćini će također biti u kući.

Udaljenosti:
0 m (Trpanj) 140 m 360 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: ? Smještaj ? Domaćin ?
3. 9. 2018.

Poštovani, već dugi niz godina živimo u Hrvatskoj, a za Jadran ne postoji drugi "more". Međutim, doživjeli smo potpuni razočaranje odabirom ovog apartmana. Za iznos koji sam platio, mogao bih otići u Tursku za odmor u hotelu. U ovom stanu imam 520 eura za sljedeće: Prljav puni prljavština i došli smo s malim djetetom. Sporetto gdje ne mogu kuhati. Gljivica u prostoriji za tuširanje na kojoj dolazi vrata ako ga dobijete. Voda koja izlazi iz WC-a i cijeli zid je puna vlage. Svi neugodni mirisi iz kuhinje ulaze izravno preko balkona u apartman. Na balkonu je otpuhnuo udarac koji je osušio veo. TV koji nema signal. Wifi je potpuno slab. Polovica polovice u blagovaonici. Konobar čiji životni mržnji živi i ne mogu govoriti o profesionalnosti. Imam i fotografije koje svjedoče o svemu. Nažalost, morali smo otići zbog obiteljske tragedije i nisam stigla ništa reći nikome. Iskreno se nadam da će netko ovo pročitati i razmotriti ponudu turistima. Mislim da ste vrlo ozbiljna agencija i da ćete čitati i reagirati na to. Iznajmljivači će također obećavati torima i gradovima za novac, ali vi ste tamo da ih kontrolirate tako da vaš ugled neće doći. Pitanje. Što se tiče sljedećeg ljeta, vjerojatno ćemo zamijeniti toliko draga Jadrana s nekim drugim odredištem.

Postovani, Dugi niz godina ljetujemo u Hrvatskoj i za nas nema drugog "mora" od jadrana. Medjutim dozivili smo totalno razocarenje odabirom ovog apartmana. Za iznos koji sam uplatio mogao sam otici u Tursku na odmor u hotel. U ovom apartmanu sam za 520€ dobio slijedece: Prljav pod pun prljavstine a dosli smo sa malim djetetom. Sporet na kojem se nemoze kuhati. Gljivice u tus kabini na kojoj vrata ako dohvatis spadaju. Voda koja curi iz wc solje i citav zid je pun vlage od toga. Sav neugodni miris iz kuhinje ulazi direktno preko balkona u apartman. Na balkonu razvaljen strik za susenje vesa. Tv koji nema nikakvog signala. Wifi koji je totalno slab. Kauc kojeg pola fali u trpezariji. Konobar kojem je mrsko sto zivi a da nepricam o profesionalnosti. Imam i fotografije koje svjedoce svemu. Na zalost mi smo zbog porodicne tragedije morali ranije otici i nisam stigao nikome nista reci. Iskreno se nadam da ce ovo neko procitati i razmisliti o ponudi turistima. Smatram da ste vi jako ozbiljna agencija i da cete ovo procitati i reagovati. Iznajmljivaci ce obecati i kule i gradove za novac ali ste vi tu da ih kontrolisete kako vasa reputacija nebi dosla. Pitanje. Sto se tice narednog ljeta vjerovatno da cemo toliko dragi jadran zamjeniti sa nekom drugom destinacijom.

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 1
27. 8. 2014.

Nebrat.naprosto artsy montiran klima uređaj neće dopustiti da spavati, balkon, štoviše, da je klima uređaj i zagrije na 50 ° C i dalje opskrbljuje ispušnih mirisi iz kuhinje, koji se otvara neposredno ispod njega.

Nebrat.naprosto diletantsky namontovaná klimatizace Vás nenechá spát, a balkón, krom toho že je od klimatizace vytápěn tak na 50C je ještě zásobován vůněmi odtahem z kuchyně, který ústí přímo pod ním.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 3