Rezultati pretrage Uži izbor
Rogoznica (Rogoznica) » A-1087-a

Dvosobni apartman uz plažu Rogoznica | A-1087-a

30 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 6 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, unutar 51m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

  • Apartman
    Površina: 51 m2 + 15 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 6
    Kat: 2
    Potkrovlje
  • Blagovaonica
    6 m2
  • Kuhinja
    3 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Kuhalo za vodu
    Aparat za kavu
  • Spavaća soba 1
    17 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na terasu
    1 x Bračni krevet
    1 x Fotelja
  • Spavaća soba 2
    15 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na terasu
    1 x Bračni krevet
    1 x Fotelja
  • Kupaonica
    7 m2
    Tuš
  • Terasa
    15 m2
    Pogled na more
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je glavna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 30 m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Rogoznica - 400 m
    Objekt se nalazi pored glavne ceste
    Objekt se ne nalazi u tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 128 € - 211 €


U istoj zgradi

Kuća 1087 u mjestu Rogoznica, Rogoznica - Sjeverna Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (5) i udaljena je 30 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Ova kuća se nalazi u kategoriji "Objekti uz plažu". Drugi će gosti vjerojatno boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora. Domaćini će također boraviti u kući tijekom vašeg odmora.

Udaljenosti:
400 m (Rogoznica) 30 m 30 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: ? Smještaj ? Domaćin ?
8. 8. 2016.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
12. 8. 2013.

veliko zadovoljstvo, zar stan s prekrasnim pogledom na more i marinu, dom lijepoj plaži s malim ljudima samo preko puta oko 30m

veľká spokojnosť, apartmán v poriadku s úžasným výhľadom na more a prístav, domáci milí, pláž s minimom ľudí len cez cestičku cca 30m

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
21. 5. 2009.

to nevihovijuca Miete svoju ponudu, ja bi pronašao bolju ponudu ine nalazi se velika marina brod koji nije jasno vidi na slikama bih rekao da je gore nego vam ponuditi bi se naći na Lunik IX.

je to nevihovijuca ponuka na vašom miete by som si nasiel ine lepšiu ponuku je tam velky pristav lodi ktory neni zretelne vidiet na fotkach povedal by som ze je to ponuka horšia než by ste našli na luniku IX.

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 1
29. 8. 2006.

Stambeni odgovara opisu. Ulazna vrata Uobičajeno je kućište vlasnik ne misli na sve, osim da je to samo vrata sa cilindar brava da vlasnici ne farmi u blizini njihovo donošenje. Vrata od četiri dijela su dostupni sa standardne tipke vrlo lako pokupiti. Nismo imali brinuti o, ali to je čudno. Kupaonica treba biti malo magazin u vodovod (WC propuštanja). Inače odličan položaj i vrlo malo buke iz restorana u blizini.

Logement correspondant à la description. La porte d'entrée est commune à celle du logement de la propriétaire; cela ne dérange pas du tout si ce n'est que ce soit la seule porte munie d'une serrure à barillet que les propriétaires ne ferme quasi jamais à leur passage. Les portes des quatre pièces mise à disposition sont avec des clefs standard extrêmement facile à crocheter. Nous n'avons pas eu de soucis mais cela surprend. La salle de bains devrait être un peu revue au niveau tuyauterie (WC fuit). Sinon excellente localisation et très peu de bruit du resto à proximité.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 3