Rezultati pretrage Uži izbor
Stupin Čeline (Rogoznica) » A-2096-b

Dvosobni apartman s terasom i pogledom na more Stupin Čeline, Rogoznica | A-2096-b

4,0/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
120 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 5 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, te u blagovaonici, unutar 53m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

  • Apartman
    Površina: 53 m2 + 30 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 5
    Kat: 1
  • Blagovaonica
    22 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na terasu
    1 x kauč za jednu osobu
  • Kuhinja
    6 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Kuhalo za vodu
  • Spavaća soba 1
    12 m2
    Izlaz na terasu
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    7 m2
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    6 m2
    Kada
  • Terasa
    30 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 120 m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Rogoznica - 3 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 106 € - 135 €


U istoj zgradi

Kuća 2096 u mjestu Stupin Čeline, Rogoznica - Sjeverna Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (2) i udaljena je 10 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini neće stanovati u kući tijekom vašeg boravka.

Udaljenosti:
3 km (Rogoznica) 10 m 120 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,00 Smještaj 3,80 Domaćin 4,20
3. 9. 2023.

Mjesto i okoliš su prekrasni, ali stan je malo razočaravajući, morali smo oprati kupaonicu i kuhinju da bismo se osjećali dobro. Bilo bi dovoljno okrečiti, promijeniti namještaj i preurediti kupaonicu i stan bi bio super. Ali terasa je savršena i vlasnik je jako ljubazan. Mjesto više za obitelji s malom djecom, plaža je super, samo nema kafića ili restorana u blizini.

Miesto a prostredie krásne, ale apartmán trocha sklamanie, museli sme si umyť kúpeľnú a kuchyňu, aby sme sa cítili dobre. Stačilo by vymaľovať, vymeniť nábytok a prerobiť kúpeľnú a apartmán by bol skvelý. Ale terasa je perfektná aj majiteľ veľmi milý. Miesto skôr pre rodiny s malými deťmi , pláž super, len v okolí žiadna kaviareň ani reštaurácia.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 4
8. 8. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5
26. 9. 2022.

Vrlo dobar i ugodan smještaj, kuhinja je opremljena i perilicom suđa, okruženje je ugodno, plaža je šljunčana i betonske ploče, vlasnik je ugodan i susretljiv, preporučam i za obitelji s djecom.

Veľmi dobré a príjemné ubytovanie, kuchyňa vybavená aj s umyvačkou riadu, prostredie príjemné, pláž kamienkova aj betonové platne, majiteľ príjemný a ústretový, odporúčam aj pre rodiny s deťmi..

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
25. 8. 2021.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 4
25. 8. 2021.

:)

:)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
10. 8. 2020.

Dobro opremljen apartman (perilica rublja, perilica suđa ...). Blizu plaže, na liniji šetnice do Rogoźnice (40 minuta hoda). Osječana terasa. Preporuči

Świetnie wyposażony apartament (pralka, zmywarka...). Blisko plaży, w linii deptaka do Rogoźnicy (40 min spacerkiem). Zacieniony taras. Polecam

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
8. 8. 2020.

Vrlo dobro opremljen smještaj s velikom zasjenjenom terasom. Ljubazni domaćin. Toplo preporučujem

Bardzo dobrze wyposażona kwatera z dużym, zacienionym tarasem. Przemiły gospodarz. Polecam gorąco

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
26. 7. 2019.

Ugodno i mirno okruženje za obitelj s djecom. Vlasnik je vrlo uslužan.

Příjemné a klidné prostředí pro rodinu s dětmi. Majitel velice vstřícný.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
3. 7. 2019.

Smještaj velik. Domaćin je vrlo gostoljubiv. Plaža u neposrednoj blizini u mirnoj uvali. Bili smo drugi put na ovom mjestu i sigurno ćemo se vratiti.

Kwatera super. Gospodarz bardzo gościnny. Plaża w bliskiej odległości w spokojnej zatoczce. Byliśmy drugi raz w tym miejscu i na pewno tam wrócimy.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 4
3. 10. 2018.

Proveli smo 2 tjedna s unucima u dobro opremljenom stanu. Senzacionalna terasa na prvom katu s prekrasnim pogledom. Područje je vrlo tiho. Trgovina nije daleko, iako se u obližnjem centru Rogoznice mora obaviti više kupovina. Međutim, ovo je mali problem. Najbliža plaža je lijepa, prijateljska za djecu. Mirno spuštanje na more i premda je još uvijek bio kolovoz s malom količinom odmora. Domaćin Anton nas je dočekao vrlo toplo. Definitivno plus!

Spędziliśmy z wnukami wspaniałe 2 tygodnie w dobrze wyposażonym apartamencie. Rewelacyjny taras na pierwszym piętrze z pięknym widokiem. Okolica bardzo cicha. Do sklepu niedaleko, choć większe zakupy trzeba robić w pobliskim centrum Rogoźnicy. To jednak niewielki problem. Najbliższa plaża piękna, przyjazna dla dzieci. Spokojne zejście do morza i choć to był jeszcze sierpień z niewielką ilością wypoczywających. Gospodarz Anton przyjął nas bardzo serdecznie. Zdecydowanie na plus!

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5