Rezultati pretrage Uži izbor
Zablaće (Šibenik) » AS-4251-a

Studio apartman s balkonom i pogledom na more Zablaće, Šibenik | AS-4251-a

3,5/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
170 m

Studio može primiti 2 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 23m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastitog balkona. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu.

  • Studio
    Površina: 23 m2 + 4 m2 (Balkon)
    Kapacitet: 2
    Kat: 1
  • Blagovaonica
    3 m2
    Izlaz na balkon
  • Kuhinja
    3 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
    Kuhalo za vodu
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba
    14 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na balkon
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    3 m2
    Tuš
  • Balkon
    4 m2
    Pogled na more
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Šljunčana (Udaljenost 170 m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Šibenik - 7 km
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene


U istoj zgradi

Kuća 4251 u mjestu Zablaće, Šibenik - Sjeverna Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Studio (2), Apartman (4) i udaljena je 170 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Kuća ima više apartmana u kojima će tijekom ljetovanja boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
7 km (Šibenik) 170 m 170 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 3,50 Smještaj 2,00 Domaćin 5,00
10. 8. 2022.

Jednostavan smještaj.

Ubytování jednoduché.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 5
AS-4251-b Anonimno
17. 8. 2019.

Ljubazni domaćini. Smještaj je sasvim ok.

Ljubazni domaćini. Smještaj je sasvim ok.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
8. 7. 2019.

Stan je bio vrlo mali, nedovoljno opremljen, tuš teče, kotao je gotovo pao na našu glavu, svjetlo u kuhinji nije radilo, ispust iz klima uređaja bio je na terasi pa smo zapravo sjeli u bazen. Gospodin vlasnik je bio lijep, prijateljski sve što je pokušao sastaviti, ali nije mogao sve popraviti. Za mene je smještaj bio loš. Osim toga, turistička agencija adriatica.hr vlasniku nije ni javila da ćemo doći s malim djetetom (20 mjeseci), većinom da naplaćuje 14 eura dnevno.

Apartmán byl velmi malý, nedostatečně vybavený, sprchový kout teče, bojler nám málem spadl na hlavu, světlo v kuchyni nefungovalo, odpadní vývod z klimatizace byl na terase takže jsme seděli vlastně v bazénku. Pan majitel byl milý, přátelský vše se snažil dát dohromady, ale vše napravit nedokázal. Za mě ubytování bylo špatné. A navíc cestovní kancelář adriatica.hr vůbec majitele neupozornila že přijedeme s malým ditětem (20 měsíců), hlavně že si účtovala 14 euro za den navíc.

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 4
20. 8. 2018.

Čišćenje vrlo loše. Nema tv-a i wifi vraćanja samo nakon što su se žalili. Kuhinja i kupaona trebaju biti potpuno obnovljeni.

Cleaning very bad. No tv and wifi restored only after complaining. Kitchen and bathroom should be completely renewed.

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 1
20. 6. 2017.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 1
15. 8. 2011.

Good hotel, u blizini plaže, miran, dobar klinac. Preporučujem da se hoda preko Solaris kupanje, super opremljene plaže, vodeni tobogani, bazeni i sve to, možete jednostavno prošetati cestom do parka. Obližnjoj plaži nije loše ionako.

A szállás jó, közel a part, csendes, gyerekkel is jó. Ajánlom, hogy a Solarisba járjatok át strandolni, szuper felszerelt part, csúszda, medence meg minden, simán be lehet sétálni, az úton le lehet parkolni. A közeli part sem rossz egyébként.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
3. 8. 2011.

Apartman je tamno, jer kuhinja i kupaonica nema prozora. Kupaonica nema ventilacije je miris, ali i donio iz drugdje. Namještaja citiran je u dan-logore, stajala ispod prljavštine. Madrac iz ranjavanje naših leđa. Cijena koja se plaća pogrdne kvalitete.

Az apartman sötét, mivel a konyhában és a fürdőszobában nincs ablak. A fürdőszoba szellőztetése nem elvitte a szagokat, hanem máshonnan is hozott. A bútorok a napközis táborokat idézték, alattuk állt a kosz. A matracoktól fájt a hátunk. A fizetett árhoz méltatlan minőség.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 3