Rezultati pretrage Uži izbor
Marina (Trogir) » A-11554-a

Jednosobni apartman s klimom Marina, Trogir | A-11554-a

4,6/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
1 km
Niska cijena -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, te u dnevnom boravku, unutar 37m2. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca, a usluga je uključena u cijenu smještaja. Rezervirana smještajna jedinica nema balkon ni terasu.

  • Apartman
    Površina: 37 m2
    Kapacitet: 4
    Prizemlje
  • Dnevni boravak
    15 m2
    Klima uređaj
    1 x kauč za dvije osobe
  • Kuhinja
    8 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
  • Spavaća soba
    9 m2
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    5 m2
    Tuš
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je glavna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 1 km)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Trogir - 13 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 50 € - 65 €


Kuća 11554 u mjestu Marina, Trogir - Srednja Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (1) i udaljena je 450 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
13 km (Trogir) 450 m 1 km

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,60 Smještaj 4,60 Domaćin 4,60
A-11554-a TALAŠ NIKOLA
8. 8. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
14. 7. 2023.

Sve je dobra strana, osjećao sam se kao kod kuće, bilo mi je ugodno i lijepo. Lijepi i uslužni vlasnici. Lijepo susjedstvo, svugdje blizu. Super cijena.

Wszystko na plus, czułam się jak w domu było wygodnie i miło. Mili i pomocni właściciele. Ładna okolica, wszędzie blisko. Cena super.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
6. 9. 2022.

Marina je mirno slikovito mjesto koje se nalazi oko pola sata od Splita, nema gužve.U gradu postoje dvije lijepe plaže, vrijeme hodanja je oko 10-15 minuta. Apartman je čist i vrlo dobro opremljen (ima sve u kuhinji), gostima je na raspolaganju natkriveni parking. Domaćini ljubazni i uslužni, volio bih da nema vremena za duži razgovor:) Jak WIFI, smart TV, naravno klima, ali unatoč vrućini nismo je morali prečesto paliti. U blizini supermarket i veliki lokalni lanac trgovina. Do najbližih pubova potrebno je oko 5 minuta. Loša strana samo pomoćni (drugi) ležaj, koji nije u potpunosti primjeren za dvoje djece od 10+ (naši su se malo bunili, ali su se snašli:) Spavaća soba za roditelje bez zamjerke, veliki i udoban krevet. Opremljen posteljinom i setom ručnika za 4 osobe. Vrlo mirno okruženje, lijepi i uslužni susjedi. Bili smo 2 tjedna i jako smo se opustili:)

Marina to spokojna, malownicza miejscowość położona jakieś pół godziny drogi od Splitu, nie ma tu tłumów W miejscowości są dwie fajne plaże, czas dojścia spacerkiem wynosi około 10 -15 minut. Apartament czysty i bardzo fajnie wyposażony (w kuchni jest wszystko), do dyspozycji gości miejsce na zadaszonym parkingu. Gospodarze mili i pomocni, szkoda że nie było czasu dłużej porozmawiać:) Mocne WIFI, smart TV, jest oczywiście klima ale mimo upałów nie musieliśmy zbyt często jej włączać. W pobliżu supermarket i duży sklep miejscowej sieci. Dojście do najbliższych knajpek zajmuje około 5 minut. Na minus jedynie dodatkowe (drugie) łózko, które nie do końca nadaje się dla dwójki dzieci 10+ (nasze trochę narzekały ale dały radę:) Sypialnia dla rodziców bez zarzutów, łóżko duże i wygodne. Na wyposażeniu pościel i komplet ręczników dla 4 osób. Otoczenie bardzo ciche, mili i uczynni sąsiedzi. Byliśmy 2 tygodnie i bardzo wypoczeliśmy:)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
29. 7. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
31. 8. 2021.

:*

:*

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
A-11554-a Bernardica Kuntic
29. 8. 2021.

Sve što je u ponudi navedeno u cijelosti je ispoštovano. Gazdarica sve prisutna ali ne nametljiva. Ocjena smještaja: čista petica. :hihi:

Sve što je u ponudi navedeno u cijelosti je ispoštovano. Gazdarica sve prisutna ali ne nametljiva. Ocjena smještaja: čista petica. :hihi:

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
6. 8. 2021.

Prostran i vrlo dobro opremljen stan. Nasmijan i vrlo ljubazan domaćin. Mirno susjedstvo. preporučam

Appartement spacieux et très bien équipé. Hôte souriante et très sympathique. Quartier calme. Je recommande

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
8. 9. 2016.

Stan u vrlo dobrom stanju. Plaža je dosta daleko, radije voziti auto, osim ako to traje samo ručnike:-). Ljepše plaža je na putu do Trogira. Domaćin jako lijepo, preporučujem.

Apartament w bardzo dobrym stanie. Do plaży dosyć daleko, trzeba raczej jeździć samochodem, chyba że bierze się tylko ręczniki:-). Ładniejsza plaża jest przy drodze na Trogir. Gospodarz bardzo miły, polecam.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5