Rezultati pretrage Uži izbor
Poljica (Trogir) » A-12653-c

Dvosobni apartman s balkonom i pogledom na more Poljica, Trogir | A-12653-c

3,8/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
80 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 6 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, te u dnevnom boravku, unutar 57m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastitog balkona. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

  • Apartman
    Površina: 57 m2 + 10 m2 (Balkon)
    Kapacitet: 6
    Kat: 2
  • Dnevni boravak
    8 m2
    Klima uređaj
    1 x kauč za dvije osobe
  • Blagovaonica
    5 m2
  • Kuhinja
    6 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Kuhalo za vodu
    Aparat za kavu
    Perilica suđa
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba 1
    10 m2
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    10 m2
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica 1
    2 m2
    Tuš
  • Kupaonica 2
    2 m2
    Tuš
  • Balkon
    10 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je glavna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 80 m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Trogir - 10.9 km
    Objekt se nalazi pored glavne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 83 € - 128 €


U istoj zgradi

Kuća 12653 u mjestu Poljica, Trogir - Srednja Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (3) i udaljena je 80 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
10.9 km (Trogir) 80 m 80 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 3,80 Smještaj 3,70 Domaćin 4,00
24. 7. 2023.

Dobar smještaj, uz cestu i blizu plaže.

Ubytovanie fajn, len pri ceste a je blizko pláže.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 3
16. 7. 2023.

Bili smo u Hrvatskoj prvi put, a sigurno ne zadnji:) stan je super, domaćica je jako simpatična, unatoč jezičnoj barijeri, uspjeli smo se slagati. Preporučam i zahvaljujem na lijepom odmoru.

W Chorwacji byliśmy pierwszy raz i na pewno nie ostatni:) apartament spoko, gospodyni bardzo miła, mimo bariery językowej szło się dogadać. Polecam i dziękujemy za miły wypoczynek.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
19. 8. 2021.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5
28. 8. 2018.

Sve je u redu za fotografije i fotografije. More je vrlo blizu i plaža je vesela. Ugodno hladno vodu. Smještaj je čist, udoban, udoban. Domaćini su vrlo lijepi, prijateljski i korisni. Osjećali smo se jako dobro, to je stvarno opuštajuće ovih nekoliko dana.

Minden a leírtaknak és a fotóknak megfelelő volt. A tenger nagyon közel van, a part nem zsúfolt. kellemesen hűsítő a víz. A szállás tiszta, kényelmes, otthonos. A házigazdák nagyon kedvesek, barátságosak, segítőkészek. Nagyon jól éreztük magunkat, igazán pihentető volt ez a pár nap.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
28. 8. 2018.

Vrlo lijepi prijateljski vlasnici. Hrvati s mesom i krvlju. Prijateljski, korisni. Suosjećajno preporučujem.

Bardzo mili sympatyczni właściciele. Chorwaci z krwi i kości. Życzliwi, pomocni. Serdecznie polecam.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
21. 8. 2018.

Prijateljski apartman s dragim vlasnicima. More je bilo vrlo blizu, ali tamo je bilo vrlo hladne vode, u blizini smo našli restorane, sladolede, trgovine i pekare. Ali ovdje je noćni život više za obitelji, mladi ljudi malo se dosadno ponekad navečer. Ono što je bilo uznemirujuće bilo je da je bio u blizini glavne ceste, a navečer će se voziti rent-a-car, ali ostali su ponekad bili smeteni.

Barátságos apartman, kedves tulajdonosokkal. A tenger nagyon közel volt, de ott kimondottan hideg volt a víz, a közelben találtunk pár éttermet, fagyizót, boltot, pékséget. De itt az éjszakai élet inkább családoknak való, mi fiatalok kicsit unatkoztunk ott néha este. Ami zavaró volt, hogy főút mellett van, és rentgeteg autó megy el este is, a pihenést kicsit zavarta néha.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5
16. 8. 2018.

Sve u skladu s informacijama o Jadranskom mjestu, vrlo dobrom organizacijom i suradnjom s brokerom! Domaćini su vrlo gostoljubivi i korisni, ali ne pretjerujući. Mirno mjesto (osim ulice), 2 trgovine i nekoliko kupki koje možete izabrati! Plaže s malim šljunkom. Dobro mjesto za posjetiti, na primjer: Marina, Trogir, Primošten, Split, Rez.Krk. Proveli smo vrlo lijep odmor. Preporučujem !!!!!:)

Wszystko zgodnie z informacja na stronie Adriatic, bardzo dobra organizacja i współpraca z pośrednikiem! Gospodarze bardzo gościnni i pomocni ale nie narzucający. Miejsce spokojne ( oprócz ulicy), 2 sklepy i kilka kąpielisk do wyboru!!! Plaże z drobnymi kamyczkami. Dobre miejsce na zwiedzanie np: Marina, Trogir, Primosten, Split, Rez.Krk. My spędziliśmy bardzo miłe wakacje. POLECAM!!!!!:)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4