Rezultati pretrage Uži izbor
Seget Vranjica (Trogir) » A-1051-c

Jednosobni apartman uz plažu Seget Vranjica, Trogir | A-1051-c

5,0/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
10 m
-20% na boravak do 30. 6. 2024. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024. -5% Proljetni popust na rezervacije zaprimljene do 30. 9. 2024.

Apartman može primiti 2 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 26m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

  • Apartman
    Površina: 26 m2 + 18 m2 (2 x terasa)
    Kapacitet: 2
    Kat: 1
  • Blagovaonica
    6 m2
    Izlaz na terasu
  • Kuhinja
    3 m2
    Klima uređaj
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
  • Spavaća soba
    15 m2
    Izlaz na terasu
    2 x Krevet
  • Kupaonica
    2 m2
    Tuš
  • Terasa 1
    13 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Terasa 2
    5 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Objekt se nalazi uz samu plažu
    Betonske ploče (Udaljenost 10 m, stepenice: 11)
    Šljunčana (zračna udaljenost: 300m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Trogir - 6 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 67 € - 99 €


U istoj zgradi

Kuća 1051 u mjestu Seget Vranjica, Trogir - Srednja Dalmacija nudi smještaj u smještajnim jedinicama tipa Apartman (3) i udaljena je 10 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je betonske ploče. Ova kuća se nalazi u kategoriji "Objekti uz plažu". U ostalim apartmanima kuće boraviti će i drugi gosti. Domaćini će također boraviti u kući tijekom vašeg odmora.

Udaljenosti:
6 km (Trogir) 10 m 10 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 5,00 Smještaj 4,90 Domaćin 5,00
A-1051-c faris hadziomerovic
25. 6. 2024.

SVE JE BILO SAVRSENO. PREPORUKA ZA SVE KOJI ZELE PRAVI ODMOR.

SVE JE BILO SAVRSENO. PREPORUKA ZA SVE KOJI ZELE PRAVI ODMOR.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
10. 9. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
25. 8. 2023.

Najbolji apartman u svim godinama ljetovanja na hrvatskoj obali. Čistoća, urednost, opremljenost, terasa sa ležaljkama, vrhunski pogled... Vlasnik izuzetno ljubazan i uslužan. Na raspolaganju su nam bile svježe smokve i sve što raste u vrtu. Plaža ispod apartmana je betonska sa uređenim stepenicama za ulazak i izlazak iz vode. Super za skok u more jer je voda odmah duboka. Za manju djecu potrebno je hodati uz obalu 5 minuta do uvale sa šljunkom. Grad je miran s minimalnim brojem trgovina, restorana i pekara. Ono što nam je posebno nedostajalo je dobra slastičarna sa sladoledom u šetnji obalom.

Najboljši apartma v vseh letih dopustovanja ob hrvaški obali. Čistost, urejenost, opremljenost, terasa z ležalniki, razgled vrhunski... Lastnika izredno prijazna in ustrežljiva. Frišne fige in vse kar raste na vrtu, nam je bilo na razpolago. Plaža pod apartmajem je betonska z urejenimi stopnicami za v in iz vode. Super za skakanje v morje, ker j e takoj globoka voda. Za manjše otroke je potrebno 5 minut hoditi ob obali, da se pride do zaliva s kamenčki. Mesto je mirno z minimalno ponudbo trgovin, gostiln, pekarn. Manjkal nam je predvsem kakšen dober slaščičar s sladoledom ob sprehodu ob obali.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
3. 10. 2022.

Apartman na jako dobroj lokaciji, na samoj plaži, u mirnom, dobrom kvartu, sa prekrasnim pogledom na more sa ogromne terase. opremljen svime što je potrebno za veće društvo, posuđa, pribora za jelo i tanjura nije nedostajalo. Posebno čisto, mirisno, turski tepisi, posteljina i cijeli apartman. U okolici se nalazi mali dućan gdje možete kupiti osnovne stvari, Trogir cca. 4 km.

Nagyon jó helyen lévő apartman, a parton, csendes, jó környéken, gyönyörű kilátással a tengerre a hatalmas teraszról. mindennel felszerelve, ami nagyobb társaság számára kell, edényekből, evőeszközökből, tányérokból nem volt hiány. Különösen tiszta, illatos, a töröközők, az ágynemű és az egész apartman. A környéken van kisebb üzlet, ahol az alapvető dolgok megvásárolhatók, trogir kb. 4 km.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
23. 9. 2022.

:):):):):)

:) :) :) :) :)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
5. 8. 2022.

Samo su kreveti bili čudni. Malo su niske i spužva/madrac je malo tanak, ali inače je sav namještaj bio u redu! Sve u svemu, to je dobro opremljeno, udobno, tiho, čisto i intimno mjesto koje zadovoljava sve udobnosti. Sigurni smo da bismo željeli postati stalni gosti posebno s ovim apartmanom na umu.:)

Egyedűl az ágyak voltak furcsák. Kicsit alacsonyak, és a szivacs/matrac kissé vékony, de egyébként minden bútor rendben volt! Összességében minden kényelmet kielégítő, jól felszerelt, kényelmes, csendes, tiszta, intim szférát adó hely. Biztos hogy kimondottan erre az apartmanra gondolva szeretnénk törzsvendégek lenni.:)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
25. 7. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
30. 8. 2021.

Divni trenuci na prekrasnom mjestu. Puno smo puta ljetovali u CRO -u, ali ova terasa, blizina mora, mir i apsolutno diskretan i uslužan domaćin šlag su na tortu .... Hvala, Marko.

Cudowne chwile w cudownym miejscu. Wielokrotnie spędzaliśmy wakacje w CRO ale ten taras, ta morza bliskość, spokój i absolutnie dyskretny i pomocny gospodarz to wisienka na torcie.... Dziękujemy Marko.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
18. 8. 2021.

Dragi stariji gospodine domaćine, na ulici nas čekate u dano vrijeme da vam pomognemo parkirati. Smještaj s psima, sa sobom smo imali i četveronožnog prijatelja, na što su Hrvati na plaži prilično tmurno reagirali - isključivo Hrvati. Na kraju su lokalni gospodin i gospođa istih godina zamijenili našeg najžešćeg kritičara koji nije kritizirao plažu.

Kedves idős úr a házigazda, az utcán várt minket a megadott időpontban, hogy segítsen parkolni. Kutyás szállás, velünk volt négylábú barátunk is, amit a strandon a horvátok - kizárólag a horvátok - meglehetősen morózusan reagáltak le. Végül aztán egyidős helybéli úr és hölgy tette helyre a legvehemensebb, nem is ott strandoló kritikusunkat.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
A-1051-d Владислав Канареикин
14. 8. 2021.

<3<3<3<3<3<3<3

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5