Rezultati pretrage Uži izbor
Vinišće (Trogir) » A-5981-a

Dvosobni apartman uz plažu Vinišće, Trogir | A-5981-a

20 m
-10% Akcijski popust -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, unutar 38m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

  • Apartman
    Površina: 38 m2 + 15 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 4
    Kat: 1
  • Blagovaonica
    9 m2
    Izlaz na terasu
  • Kuhinja
    2 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Aparat za kavu
    Perilica suđa
  • Spavaća soba 1
    11 m2
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    9 m2
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    3 m2
    Tuš
  • Terasa
    15 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
    Makadam 550 m
  • Plaže
    Betonske ploče (Udaljenost 20 m, stepenice: 12)
    Šljunčana (zračna udaljenost: 550m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Trogir - 20 km
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 95 € - 136 €


Smještaj u smještajnim jedinicama tipa Apartman (1) možete naći u kući 5981 u mjestu Vinišće, Trogir - Srednja Dalmacija. Kuća je udaljena 20 m od mora i nalazi se u kategoriji "Objekti uz plažu". Najbliža plaža ovom smještaju je betonske ploče. Postoji mogućnost da za vrijeme vašeg ljetovanja u ostalim apartmanima ove kuće borave drugi gosti. Domaćini će se za vrijeme vašeg ljetovanja nalaziti u kući.

Udaljenosti:
20 km (Trogir) 20 m 20 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: ? Smještaj ? Domaćin ?
5. 8. 2019.

Vrlo lijepo mjesto s prekrasnim pogledom na more i pristup privatnoj terasi uz vodu. Stan je bio u redu iako su sobe bile prilično male, kreveti previše mekani, a namještaj ne baš najnovije. Plus za mašinu za pranje posuđa. Par koji nas je pozdravio bio je vrlo ljubazan i koristan čak i ako postoji jezična barijera. Oko 800 metara do najbližeg restorana i mini marketa.

Very nice place with stunning sea view and access to private terrace by the water. Apartment was ok although the rooms were quite small, beds a bit too soft and furniture not the most updated. Plus for the dish washing machine. The couple who welcomed us was very friendly and helpful even if there was a language barrier. About 800 metres to nearest restaurant and mini market.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
6. 8. 2017.

Ispravan omjer cijene i ponude. Apartman je uređen i ima sve potrebne posuđe. Domaćini su prijateljski i uvijek dostupni. Najveća prednost je privatna plaža. Apartman se nalazi u mirnom dijelu naselja. Nedostatak je samo udaljenost od trgovine.

Korektno razmerje med ceno in ponudbo. Apartma je urejen in ima vse potrebne pripomočke. Gostitelji so prijazni in vedno na razpolago. Največja prednost je privat plaža. Apartma se nahaja v mirnem delu naselja. Slabost je samo oddaljenost od trgovine.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4