Rezultati pretrage Uži izbor
Klek (Ušće Neretve) » A-10031-a

Jednosobni apartman uz plažu Klek, Ušće Neretve | A-10031-a

5 m
-10% na boravak do 14. 7. 2024. Akcija 14=13 na boravak do 31. 12. 2024. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 5 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, te u dnevnom boravku, unutar 39m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase.

  • Apartman
    Površina: 39 m2 + 17 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 5
    Prizemlje
  • Dnevni boravak
    11 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na terasu
    1 x Fotelja
    1 x kauč za dvije osobe
  • Blagovaonica
    6 m2
    Izlaz na terasu
  • Kuhinja
    4 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak
    Aparat za kavu
  • Spavaća soba
    10 m2
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    5 m2
    Tuš
  • Terasa
    17 m2
    Pogled na more
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Objekt se nalazi uz samu plažu
    Šljunčana (Udaljenost 5 m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Opuzen - 15 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 83 € - 173 €


U istoj zgradi

Smještaj u smještajnim jedinicama tipa Apartman (6) možete naći u kući 10031 u mjestu Klek, Ušće Neretve - Južna Dalmacija. Kuća je udaljena 5 m od mora i nalazi se u kategoriji "Objekti uz plažu". Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Postoji mogućnost da za vrijeme vašeg ljetovanja u ostalim apartmanima ove kuće borave drugi gosti. U kući će tijekom vašeg ljetovanja boraviti i domaćini.

Udaljenosti:
15 km (Opuzen) 5 m 5 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: ? Smještaj ? Domaćin ?
21. 8. 2016.

Ona ima dugu posjet Hrvatskoj uvijek smo bili zadovoljni sa smještajem, ali ovaj je hotel nadmašio je sva naša očakávania.Krásny kuću još ljepše stan i nadasve vrlo ugodan, koristan i vrste domáci.Blízkosť more, plažu, gdje smo imali svoje ležaljke i suncobrane u SAD-u samo uvećati te osjećaje. Čak iu malom gradu, našli smo sve što smo trebali, to nije daleko, a ako smo nešto propustili, otišli smo u Bosni, koja je također nije ďaleko.Blízko i Dubrovnika, također očaril.Málokedy u Hrvatskoj vraćaju na isto mjesto ali kleknuti u istoj kući sigurno vrátime.Už nam se dogodilo davno da smo bili jako žao da naša fantastična odmor končí.Ešte Hvala puno, ne samo turističke agencije ali i za Mr. Bebić lijepom trenutku preživjelih klečanje. : Inlove::) ​​<3

Už dlho navštevujeme Chorvátsko vždy sme boli spokojní s ubytovaním,ale toto ubytovanie predčilo všetky naše očakávania.Krásny dom, ešte krajší apartmán a predovšetkým veľmi príjemný, ústretový a milý domáci.Blízkosť mora,pláže, na ktorých sme mali vlastné ležadlá a slnečníky v nás len tieto pocity umocnili. Aj v malom mestečku sme našli všetko čo sme potrebovali,nebolo to ďaleko a keď nám niečo chýbalo,zašli sme si do Bosny, ktorá tiež nebola ďaleko.Blízko je aj Dubrovník,ktorý nás tiež očaril.Málokedy sa v Chorvátsku vraciame na to isté miesto, ale do Kleku a do toho istého domu sa určite vrátime.Už sa nám dávno nestalo, že nám bolo veľmi ľúto, že sa naša fantastická dovolenka končí.Ešte raz ďakujeme nielen cestovke ,ale aj pánovi Bebičovi za krásne chvíľe prežité v Kleku.:inlove: :) <3

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
4. 9. 2014.

Uz smještaj i usluge bili smo više nego zadovoljni. Preporuča. : Heart:

S ubytovaním a zo službami sme boli nadmieru spokojný. Vrele odporúčam.:heart:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5