Dvosobni apartman s terasom Vir | A-6323-b

450 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 6 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, te u blagovaonici, unutar 55m2. Gostima je na raspolaganju vlastita terasa za uživanje u toplim ljetnim večerima. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu. U rezerviranoj smještajnoj jedinici se na licu mjesta plaća depozit (cijena je navedena na stranici).

  • Apartman
    Površina: 55 m2 + 20 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 6
    Prizemlje
  • Blagovaonica
    20 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na terasu
    1 x kauč za jednu osobu
  • Kuhinja
    8 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Aparat za kavu
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba 1
    12 m2
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    12 m2
    3 x Krevet
  • Kupaonica
    3 m2
    Tuš
  • Terasa
    20 m2
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je glavna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 450 m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Vir - 550 m
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 68 € - 151 €


U istoj zgradi

Kuća 6323 u mjestu Vir, Vir - Sjeverna Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (1) i udaljena je 450 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Za vrijeme vašeg ljetovanja domaćini borave u kući.

Udaljenosti:
550 m (Vir) 450 m 450 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: ? Smještaj ? Domaćin ?
19. 7. 2016.

Sam hotel je čist, uredan, odgovarao na ono što smo očekivali na temelju slika. Lokacija je također bio dobar, jer su i središte i plaža je u neposrednoj blizini. izgrađen u roku od 10 minuta hoda od plaže, restorana, trgovine su svi dostupni. Za razliku od opisanog TV i WIFI također je bio na raspolaganju. Doplata klima je, međutim, samo je dostupan u slučaju da plaćate unaprijed svih šest dana je, dakle, platiti to naknadno ne rade na osnovi potrošnje dana. Ono što nismo bili pripremljeni, da je vlasnik će shvatiti što je potrebno gotovo sat da sadrži iznos u vocherünkön od nas, prethodno najavljeno premija za pse (naravno, to je također pridonio teškoćama jezika). Osim toga, to bi moglo biti da je vlasnik će boraviti tijekom našeg odmora u kuću, ali ona nije bila svjesna da će ući u bez kucanja gori cigaretu u ruci, kada je napao svoju poruku. Priznajem da je to štetno.

Maga a szállás tiszta volt, rendezett, megfelelt annak, amire képek alapján számítottunk. Az elhelyezkedése is jó volt, hiszen a központ és a strand egyaránt könnyen megközelíthető volt gyalog is. 10 perc sétán belül kiépített strand, étterem, boltok mind elérhetőek voltak. A leírtakkal ellentétben TV és WIFI is a rendelkezésünkre állt. A légkondi feláras volt, viszont csak abban az esetben vehettük igénybe, ha előre kifizetjük mind a 6 napra, tehát az, hogy utólag fizessük a felhasznált napok alapján nem volt működőképes. Amire nem voltunk felkészülve, hogy a tulajdonossal közel egy órát vesz majd igénybe megértetni, hogy a vocherünkön szereplő összeg tartalmazza a velünk érkező, előre bejelentett kutyák felárát (ebben természetesen nyelvi nehézségek is közrejátszottak). Ezen kívül tudtunk róla, hogy a tulajdonos az objektumban fog tartózkodni a nyaralásunk alatt, de azzal nem voltunk tisztában, hogy kopogás nélkül égő cigarettával a kezében fog besétálni, amikor éppen közlendője támad. Ezt bevallom kissé sérelmeztük.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 1