Rezultati pretrage Uži izbor
Vodice (Vodice) » AS-19577-a

Studio apartman s terasom Vodice | AS-19577-a

2,5/5 (Dobro)
600 m
-10% last minute -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Studio može primiti 2 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 23m2. Gostima je na raspolaganju vlastita terasa za uživanje u toplim ljetnim večerima. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu.

  • Studio
    Površina: 23 m2 + 8 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 2
    Prizemlje
  • Blagovaonica
    4 m2
  • Kuhinja
    2 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak
    Aparat za kavu
  • Spavaća soba
    10 m2
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    3 m2
    Tuš
  • Terasa
    8 m2
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je glavna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 600 m)
  • Okolina
    Turističko naselje
    Vodice - 1 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 61 € - 90 €


U istoj zgradi

Kuća 19577 u mjestu Vodice, Vodice - Sjeverna Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (1), Studio (1) i udaljena je 600 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
1 km (Vodice) 600 m 600 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 2,50 Smještaj 2,00 Domaćin 3,00
6. 9. 2023.

Ono što je pozitivno: - Lokacija je dobra, plaža, centar grada i trgovine su na pješačkoj udaljenosti - Vrlo jednostavno i dovoljno parkirališta - Domaćin nas je ponudio malim slatkišem i rakijom po dolasku i dao nam onaj s većom terasom od dva dostupna. apartmani - Velika prva terasa. Što je negativno: - Većina opreme je stara i trebala bi manju obnovu. - Pećnica nije radila - Kuhinjska oprema je dosta loša - Kupaonica je prilično mala - Nije bilo suncobrana na terasama - Nije bilo ručnika ni ručnika - Nažalost, prolivenu vodu u kupaonici nismo mogli obrisati s krpom, a nije bilo utičnice.

Ami pozitív: - Jó az elhelyezkedése, gyalogtávolságon belül van a strand, a belváros és az üzletek is - Nagyon könnyű és bőséges parkolási lehetőség - A szállásadó kis édeséggel és pálinkával kedveskedett megérkezéskor és a két szabad apartman közül a nagyobb terasszal rendelkezőt adta nekünk - Nagy első terasz. Ami negatív: - A berendezések jó része régies, kisebb felújtásra szorulna. - A sütő nem működött - A konyha felszerelése elég szegényes - A fürdőszoba elég kicsi - A teraszokon nem volt napernyő - Kéztörlő és törülköző sem volt - Sajnos a kifolyt vizet sem tudtuk a fürdőben egy felmosóval feltörölni, kilépő sem volt

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 3