Rezultati pretrage Uži izbor
Sabunike (Zadar) » A-14490-e

Dvosobni apartman s terasom i pogledom na more Sabunike, Zadar | A-14490-e

4,4/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
400 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 5 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, te u dnevnom boravku, unutar 48m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

  • Apartman
    Površina: 48 m2 + 16 m2 (Terasa, balkon)
    Kapacitet: 5
    Kat: 2
    Potkrovlje
  • Dnevni boravak
    12 m2
    Izlaz na balkon
    1 x kauč za jednu osobu
  • Kuhinja
    4 m2
    Klima uređaj
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Kuhalo za vodu
    Aparat za kavu
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba 1
    12 m2
    Izlaz na terasu
    2 x Krevet
  • Spavaća soba 2
    10 m2
    Izlaz na terasu
    2 x Krevet
  • Kupaonica
    6 m2
    Tuš
  • Terasa
    9 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Balkon
    7 m2
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
    Makadam 50 m
    Uska ulica 50 m
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Pješčana (Udaljenost 400 m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Zadar - 18 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 76 € - 173 €


U istoj zgradi

Kuća 14490 u mjestu Sabunike, Zadar - Sjeverna Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (6) i udaljena je 300 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je pješčana. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini neće stanovati u kući tijekom vašeg boravka.

Udaljenosti:
18 km (Zadar) 300 m 400 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,40 Smještaj 4,20 Domaćin 4,60
1. 9. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
19. 9. 2022.

Apartman sadrži sve što je potrebno jednoj obitelji za odmor i opuštanje - čist je, opremljen svime što je potrebno u kuhinji i za odmor na odmoru. Domaćini su vrlo susretljivi i trude se ispuniti sve ono što vide u očima gostiju i što može učiniti odmor još ugodnijim. Nije bio problem, primjerice, nabaviti krevetić kada bi nas posjetio sin s bebom. Imali smo apartman u prizemlju, koji ima dvije terase sa zasjenjenjem, toplo ga preporučam, posebno za obitelj s kolicima, jer izvana se vrlo udobno dolazi do terase i soba. Od apartmana kratak put vodi do plaže Sabunike, udaljene nekoliko minuta hoda. Plaža je jedna od pet istinski pješčanih plaža u Hrvatskoj. Vrlo je pogodan za obitelji s malo starijom djecom. Nakon što prođete između kamenja na rubu vode - morate pronaći stazu gdje nema kamenja - postoji ravno dno sa sitnim pijeskom. Pijesak je dovoljno težak da spriječi uzburkavanje vode. Cijelom dužinom plaže do Nina, odnosno cca 3 km, moguće je hodati više od 100 m od obale uz stalnu dubinu vode od cca 1,5 m. Prikladno za odrasle i djecu koja vole sigurnost svoje donjice. S obzirom na to da je plaža u zaljevu, voda je ovdje uglavnom mirna, bez valova, odlična za kupanje i ležanje. U Hrvatskoj je talijanski praznik, ovdje vam cipele za vodu stvarno ne trebaju. U centru se nalazi mali dućan do kojeg možete lagano prošetati sa dovoljnom ponudom za odmor - mješovitom robom, drogerijom, kućnim potrepštinama i pekarom te tržnicom sa voćem, povrćem i potrebama za plažu. Veliki supermarket udaljen je 5 minuta vožnje automobilom. Vratili smo se ovdje nakon 15 godina, postavljeni su suncobrani i kante za smeće. Dodani su tuš i vrlo čisti toaleti. Naprotiv, proširenje plaže s oštrim šljunkom, za razliku od sitnog pijeska kakvog je ovdje bilo 90-ih, baš i ne veseli. Imam veliku zamjerku na ograničene usluge na plaži i više sam se puta žalio "provajderima" ali nema veze - onaj tko otključava suncobrane i ležaljke ide na posao oko 12 sati, do tada možete samo koristiti hladovinu suncobrana, ležaljke su zaključane. Isto tako, "bar" u kojem možete popiti točeno pivo u plastičnoj čaši ili neko drugo piće i gdje je inače vrlo ugodno sjedenje također se otvara neposredno prije ručka. Ako vam ne treba ležaljka, sa sobom imate mineralnu vodu, volite mir i kupanje uz sigurnost pješčanog dna, ovo je najbolje mjesto za opuštanje u Hrvatskoj.

Apartmán obsahuje všetko čo potrebuje rodina na dovolenku a oddych - je čistý, vybavený všetkým potrebným v kuchyni a pre dovolenkový oddych. Domáci sú veľmi ústretoví a snažia sa splniť všetko čo vidia hosťom na očiach a čo by mohlo dovolenku ešte viac spríjemniť. Nebol problém napríklad získať detskú postieľku keď nás navštívil syn s bábätkom. Mali sme apartmán na prízemí, ktorý má dve terasy so zatienením, veľmi odporúčam najmä pre rodinu s kočiarom, pretože sa dá dostať na terasu aj do izieb veľmi pohodlne zvonka. Z apartmánu vedie na pláž Sabunike krátka cestička na pár minút chôdze. Pláž je jednou z piatich skutočne piesočných pláží v Chorvátsku. Je veľmi vhodná pre rodiny s trochu väčšími deťmi. Po prechode pomedzi kamene na kraji vody - treba nájsť cestičku kde kamene nie sú - je rovné dno s jemným pieskom. Piesok je dosť ťažký na to, aby voda nebola zmútená. Po celej dĺžke pláže až do Ninu, t.j. približne 3km, možno ísť od brehu viac ako 100m s konštantnou hĺbkou vody približne 1.5m. Vhodné pre dospelých aj deti, ktorí majú radi istotu dna pod sebou. Vzhľadom k tomu, že pláž je v zálive voda je tu väčšinou kľudná bez vĺn, vynikajúca pre plávanie a ležanie. Je to talianska dovolenka v Chorvátsku, topánky do vody tu naozaj nepotrebujete. V stredisku je malý obchod kam zájdete ľahko peši s dostatočným sortimentom pre dovolenku - potraviny, drogéria, domáce potreby a pekáreň a trh s ovocím, zeleninou a potrebami pre pláž. Veľký supermarket je 5 minút autom. Vrátili sme sa sem po 15-tich rokoch, pribudli slnečníky a odpadkové koše. Pribudla sprcha a veľmi čisté toalety. Naopak rozšírenie pláže ostrým štrkom na rozdiel od jemného piesku ktorý tu bol v 90-tych rokoch nie je príliš šťastné. Mám veľkú výhradu k obmedzeným službám na pláži a niekoľkokrát som si u "poskytovateľov" sťažoval ale nemá to význam - človek, ktorý odomyká slnenčníky a ležadlá chodí do práce okolo 12:00, dovtedy môžete využiť len tieň slnečníka, lehátka sú zamknuté. Rovnako "bar" kde si možno dať čapované pivo do plastikového pohára alebo iný nápoj a kde je inak veľmi príjemné posedenie tiež otvára len tesne pred obedom. Ak nepotrebujete lehátko, minerálku máte so sebou, máte radi kľud a plávanie s istotou piesočného dna je to najlepšie miesto pre oddych v Chorvátsku.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
19. 8. 2022.

Stan je stariji, ladica na perilici nije radila, pa nismo mogli oprati rublje, hladnjak nije radio - morali smo ga sami popravljati. Kupaonica iz 90-ih. Mještani su stariji ljudi koji tu žive. Odnosno, kao da ste im u gostima. Kuća je u gusto izgrađenom dijelu, tako da su terase jako blizu jedna drugoj, tako da nemate privatnosti. Nismo dobili ručnike, što je bio pravi šok. Ocjenjujem ga kao prosječan smještaj za nezahtjevne.

Apartám je starší, nešla zásuvka na práčke a tak sme si nemohli oprať, nešla chladnička - museli sme si ju sami opravovať. Kúpelňa z 90-rokov. Domáci sú starší ľudia, ktorí tam bývajú. Teda ste ako keby u nich na návšteve. Dom je v husto zastavanej oblasti, takže terasy sú veľmi blízko seba a tak nemáte súkromie. Uteráky sme nedostali, čo bol pomerne veľký šok. Hodnotím to na priemerné ubytovanie pre nenáročných.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3
1. 7. 2022.

Smještaj super, plaža super... Jako razočaran u agenciju (booking.com) Nije navedena točna adresa, nemoguće je nazvati agenciju!!!Nakon 3 sata ležanja na vrućem s 2 -godišnje dijete i tražeći naš stan briznula sam u plač.. Znači agencija stvarno dobra!!!!!!

Ubytovani super,plaz super...Velke zklamani v agenture(booking.com)Nebyla uvedena presna adresa,do agentury se neslo dovolat!!!Po 3 hodinach litani ve vedru s 2letym ditetem a shaneni naseho apartmanu jsem se rozbrecela..Takze agentura opravdu k nicemu!!!!!!

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
6. 9. 2021.

Odličan odmor, ljubazni domaćini. U potpunosti preporučujem. Stan je bio prostran i vrlo udoban.

Skvelá dovolenka, milí domáci. Plne odporúčam. Apartmán bol priestrannýa velmi pohodlny.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
1. 9. 2020.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
29. 8. 2020.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
25. 8. 2020.

Stan je čist, oprema maksimalna, smještaj je ljubazan. : zaljubljen:

Az apartman tiszta, felszereltsege maximalis, a szallasado baratsagos segitokesz.:inlove:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
22. 8. 2020.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
A-14490-c Anonimno
16. 8. 2020.

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 2