Rezultati pretrage Uži izbor
Sabunike (Zadar) » A-18649-a

Dvosobni apartman s terasom Sabunike, Zadar | A-18649-a

4,0/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
350 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, unutar 49m2. Gostima je na raspolaganju vlastita terasa za uživanje u toplim ljetnim večerima. Za potpuni užitak i opuštanje tu je i privatni roštilj za goste samo ovog smještaja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca, a usluga je uključena u cijenu smještaja.

  • Apartman
    Površina: 49 m2 + 20 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 4
    Prizemlje
  • Dnevni boravak
    15 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na terasu
  • Blagovaonica
    5 m2
  • Kuhinja
    5 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Kuhalo za vodu
    Aparat za kavu
    Toster
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba 1
    7 m2
    1 x Bračni krevet - Krevet manjih dimenzija od standardne veličine
  • Spavaća soba 2
    12 m2
    1 x Bračni krevet - Krevet manjih dimenzija od standardne veličine
  • Kupaonica
    5 m2
    Tuš
  • Terasa
    20 m2
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Pješčana (Udaljenost 350 m, stepenice: 44)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Zadar - 18 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 86 € - 154 €


Kuća 18649 u mjestu Sabunike, Zadar - Sjeverna Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (1) i udaljena je 250 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je pješčana. Ova kuća se nalazi u kategoriji "Za obitelji s djecom". Budući da u objektu nema drugih smještajnih jedinica, u njemu ćete boraviti samo vi. Domaćini će također boraviti u kući tijekom vašeg odmora.

Udaljenosti:
18 km (Zadar) 250 m 350 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,00 Smještaj 4,00 Domaćin 4,00
27. 8. 2023.

:) Plaža je jako prljava od opušaka, limenki, komadića stakla, nitko ne čisti reptila!!!!!!! Prvog dana, kad se bačva za smeće prepunila, u bačvi je bila velika količina vreća za smeće. Ljudi puše i bacaju cigarete na tlo, gdje djeca trče bosa. Ja bih zabranio pušenje na plaži!!!!! Ne može se mjeriti s Rajskom plažom na Rabu, Loparom, tamo je plaža uvijek bila očišćena. Kod kuće je sve super, jako simpatična domaćica, divna domaćica, ali malo je smetalo što je wc rano ujutro iznad nas puštala voda kći domaćice i zasun je pušten rano ujutro oko 6 sati. . jutro. Inače, sve je fantastično u stanu.

:) Pláž veľmi znečistená špakmi z cigariet, plechovky, kusky skla, nikto plaz neupratuje!!!!!!! PRvy den pri preplnenom sude s odpadkami vedla suda obrovske mnzostvo sackov s odpadom. Ludia fajcia a zahadzuju cigarety na zem, kde bezia bosou nohou deti. Zakazala by som fajcenie na plazi!!!!! Neda sa porovnat s Rajska Plaza na ostrove Rab, Lopar, tam bola plaz vzdy upratana. Domaci vsetko super, velmi milá domáca pani, uzasna pani, ale troska vyrusovalo splachovanie z WC skoro rano nad nami od dcery pani domacej a pustena pracka skoro rano okolo 6 hod. rano. Inak vsetko uzasne v apartmane.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
1. 8. 2022.

Smještaj odgovara opisu, stvarno je mali, ali dovoljan. Bili smo ovdje s djetetom od 1,5 godine. Nekoliko je zamki za malo dijete - stepenice između soba, neosigurani ulaz na glavnu cestu. Bilo nam je malo žao zbog nedostatka privatnosti jer je stalno netko dolazio u dvorište pod tuš. No unatoč tome, uživali smo u odmoru. 🙂

Ubytování odpovídá popisu, je opravdu malé, ale postačující. My zde byli s 1,5 ročním dítětem. Pro malé dítě je zde několik nástrah - schody mezi pokoji, nezabezpečený vstup na hlavní cestu. Trochu nás mrzel nedostatek soukromí, jelikož se na dvorek neustále někdo chodil sprchovat. Ale i přes to jsme si dovolenou užili. 🙂

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3
27. 7. 2021.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5