Rezultati pretrage Uži izbor
Vrsi - Mulo (Zadar) » A-5791-a

Četverosobni apartman s terasom i pogledom na more Vrsi - Mulo, Zadar | A-5791-a

4,5/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
80 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 8 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 4, unutar 120m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastitog balkona. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca, a usluga je uključena u cijenu smještaja.

  • Apartman
    Površina: 120 m2 + 35 m2 (Terasa, balkon)
    Kapacitet: 8
    Potkrovlje
    Prizemlje
  • Dnevni boravak
    14 m2
    Izlaz na terasu
  • Blagovaonica
    14 m2
    Izlaz na terasu
  • Kuhinja
    5 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Kuhalo za vodu
    Aparat za kavu
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba 1
    14 m2
    Izlaz na balkon
    2 x Krevet
  • Spavaća soba 2
    12 m2
    Izlaz na balkon
    2 x Krevet
  • Spavaća soba 3
    9 m2
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 4
    12 m2
    2 x Krevet
  • Kupaonica 1
    6 m2
    Kada
  • Kupaonica 2
    6 m2
    Kada
  • Kupaonica 3
    3 m2
    Tuš
  • Terasa
    28 m2
    Zaštita od sunca
  • Balkon
    7 m2
    Pogled na more
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
    Makadam 50 m
  • Plaže
    Šljunčana (Udaljenost 80 m)
    Pješčana (zračna udaljenost: 1800m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Zadar - 23 km
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 158 € - 225 €


U istoj zgradi

Kuća 5791 u mjestu Vrsi - Mulo, Zadar - Sjeverna Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (2) i udaljena je 80 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. U ovoj kući nalazi se više smještajnih jedinica pa možete očekivati susrete s drugim gostima. U kući borave i domaćini.

Udaljenosti:
23 km (Zadar) 80 m 80 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,50 Smještaj 4,30 Domaćin 4,80
1. 8. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
29. 7. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 4
31. 8. 2022.

Vrlo lijepa obitelj! Namještaj, kupaonica nije nova ali čista. Osjećali smo se vrlo ugodno i ponovno ćemo rezervirati sljedeće godine.

Sehr nette Familie! Möbeln, Badezimmer zwar nicht neu aber sauber. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und werden im nächsten Jahr wieder buchen.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
3. 8. 2021.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
3. 9. 2019.

Mjesto je u svakom pogledu izvrsno. Kuća je VELIKA, a sobe vrlo visoke. Plaža je doslovno udaljena samo jedan kamen. Ponekad se potreba za izmjeničnim napajanjem osjeća u spavaćim sobama s terasom, ali podnošljivom. Postoji dječji krevetić za one koji putuju s bebom / malim djetetom. Domaćin je jednostavno nevjerojatan, tako gostoljubiv i topao! Namještaj u spavaćim sobama je pomalo zastario, ali sobe su VRLO čiste i ako u spavaću sobu idete samo noću na spavanje, tako da vam više ne treba. Sve u svemu lijepo smo se proveli u Vrsi i ovaj je smještaj bio savršen za našu veliku obitelj.

The place is excellent in every way. The house is HUGE and the rooms are very tall. The beach is literally a stone's throw away. At times the need for an AC is felt esp in the bedrooms with a terrace, but bearable. There is a baby cot for those travelling with a baby /toddler. The host is simply amazing, so welcoming and warm! The furniture in the bedrooms is a bit outdated, but the rooms are VERY clean and tbh you only go in the bedroom at night to sleep so you don't need more. All in all we had a wonderful time in Vrsi and this accommodation was perfect for our big family.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
19. 8. 2019.

prosječan smještaj, stariji namještaj, ali prilično funkcionalan. Čisto rublje, prostrana terasa, dobro opremljena kuhinja

prumerne ubytovani , starsi nabytek, ale zcela funkcni. Ciste lozni pradlo, prostorna terasa, dobre vybavena kuchyne

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3
1. 8. 2017.

Bilo je deset od nas (od 6-47 godina) i svi smo otišli u udobnosti, tri kupaonice su stvarno cool dovoljno opremljene kuhinje, kreveti čiste i mirisne. Plaža s oštrim kamenčićima oko 5 km nevjerojatna Nin sa svojim pješčanim plažama i 2 km izvan sela male pješčane plaže sa osvježenje. Mi smo išli na Zrmanji (u Miškovec a odmah iza njega na Camp Zrmanje - veslanje (za par kun) na dopádlujete u Falls za par kun, zahtijevajući da mogu ići niz rijeku oko 20 km protežu). Prije Starigrad Paklenica - to je malo skuplji, ali lijepa klanac - samo paziti na suhoj sezoni - rijeka može biti i do vrha, dna je suha. Raj za one koji se penju na stijene. Ukratko, sasvim ugodan smještaj i blizu puno lijepih mjesta u Zadru spominje:-)

Bylo nás deset (od 6 do 47 let) a všichni jsme se vešli v pohodlí, tři koupelny byly fakt super, kuchyně dostatečně vybavená, postele čisté a voňavé. Pláž s ostrými drobnými kamínky, cca 5km úžasný Nin se svými písčitými plážemi a 2 km za vsí menší písečná pláž s občerstvením. My jsme zajeli i na Zrmanju (do Miškovce a za ním vpravo na Kemp Zrmanja - na lodičkách (za pár kun) si dopádlujete k vodopádům za pár kun, náročnější si mohou řeku sjet cca 20km úsek). Před Starigradem je NP Paklenica - to už je trochu dražší, ale nádherná roklina - jen pozor na suchou sezónu - řeka může být až nahoře, dole je sucho. Ráj pro ty, kdo lezou po skalách. Zkrátka naprosto pohodové ubytování a v okolí spousta nádherných míst, o Zadaru nemluvě :-)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4