Jednosobni apartman s terasom i pogledom na more Krk | A-5423-d

4,0/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
450 m

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, te u dnevnom boravku, unutar 40m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu.

  • Apartman
    Površina: 40 m2 + 14 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 4
    Kat: 2
    Potkrovlje
  • Dnevni boravak
    18 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na terasu
    1 x Bračni krevet
  • Blagovaonica
    5 m2
    Izlaz na terasu
  • Kuhinja
    4 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
  • Spavaća soba
    8 m2
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    3 m2
    Tuš
  • Terasa
    14 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Šljunčana (Udaljenost 450 m)
    Pješčana (zračna udaljenost: 250m)
  • Okolina
    Turističko naselje
    Krk - 1.3 km
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene


U istoj zgradi

Kuća 5423 u mjestu Krk, Krk - Kvarner ima smještajne jedinice tipa Apartman (4), Studio (2) i udaljena je 450 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
1.3 km (Krk) 450 m 450 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,00 Smještaj 3,70 Domaćin 4,30
3. 9. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
23. 8. 2021.

Malo su mi nedostajale mreže na prozorima, ali osim toga, sve je bilo jako dobro i mogu ga samo preporučiti. Lijep, čist i ugodan smještaj, lijep dom, lijepa i čista plaža -> Jako cijenim pristup od smještaja do plaže bez ijednog koraka (dobro za dječaka / invalidska kolica).

Trocha mi chybali sietky na oknach ale okrem toho bolo vsekto velmi dobre a mozem len odporucat. Pekne, ciste a prijemne ubytovanie, mili domaci, krasna a cista plaz -> ocenujem halvne pristup z ubytovania az na plaz bez jedineho schodu (dobre pre kocik/vozik).

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
15. 8. 2021.

Sve je bilo u redu, nije mi smetalo što sam zagrizla za ugao sudopera dok sam sjedila na wc -u ALI kao jedini i vrlo značajan za koji bih rekla da je iznimno značajan nedostatak to što stan nema NIKAKOVIH EKRANA! !!!!!! Super je što imate klimu, ali ne možete odg. ne želite pustiti večer kad vam djeca spavaju. Ali želite da dobro dišu. s jedne strane, danju kad je vani jako vruće u stanu, također je jako toplo. Tako da otvaranje prozora cijelu noć zvuči kao odlična ideja, ali kad ih otvorite, napadnut će vas oblaci komaraca, a vi ste u ....... i djeci također ..... pa ne otvarate prozore i lijepo ih ispecite u vlastitom soku. Tako banalna stvar i tako užasno VAŽNA !!!! Već imam jednu lekciju iz ovog smještaja, više me neće zanimati pogled na more, udaljenost od mora, možda čak ni klima, ali već će me zanimati ima li stan MREŽE protiv insekata !!!!!! vlasnici su bili ok ....

Všetko bolo fajn, nevadilo mi ani že som obhrýzal roh umývadla keď som sedel na WC ALE ako jediný a veľmi výrazný až by som povedal že extrémne výrazný nedostatok je, že uvedený apartmán NEMÁ SIETKY PROTI HMYZU!!!!!!! Je super, že máte klímu ale tu nemôžete resp. nechcete púšťat večer, ked Vám tam spia deti. Ale chcete aby sa im dobre dýchalo. jednak cez deň keď je vonku veľmi horúco v apartmáne je taktiež veľmi teplo. Takže otvoriť okná na celú noc znie ako super nápad, ale keď ich otvoríte, zaútočia na Vás mraky komárov a ste v .......a deti tiež.....takže okná neotvoríte a pekne sa pečiete vo vlastnej šťave. Tak banálna vec a tak strašne DôLEŽITÁ!!!! Jedno poučenie z tohto ubytovania už mám, už ma nebude zaujímať výhľad na more, vzdialenosť od mora, možno ani klíma ale už ma bude zaujímať, či apartmán MÁ sieťky proti hmyzu!!!!!! majitelia boli ok....

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 4
28. 7. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
A-5423-c Ante Marić
12. 9. 2018.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
19. 8. 2018.

Dobro opremljene sobe s prostranom terasom. Apartman je smješten na mirnoj lokaciji, nedaleko od prekrasne plaže. Plaža ima puno prostora u sjeni, što je za nas, mlada obitelj, idealna.

Lepo opremljeni prostori s prostorno teraso. Apartma je na mirni lokaciji, nedaleč od čudovite plaže. Plaža ima ogromno prostora v senci, kar je bilo za nas, mlado družino, idealno.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
5. 8. 2017.

<3

<3

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
3. 9. 2013.

Vrlo zadovoljni smještaja! Za obitelji! Prekrasna, opremljenih apartmana! Vjerojatno ikada vidio:)

Zelo zadovoljna z nastanitvijo! Prijazna družina! Lepi, urejeni apartmaji! Verjetno se še kdaj vidimo:)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
2. 8. 2011.

Hotel i lijepa lokacija, u blizini plaže i hotel, a ja samo mogu ne samo lijepo nego i vrlo korisno i stvarno je svaki napor kako bi se osjećali dobro. Puno hvala.

A szállás gyönyörű helyen van, közel a strandhoz és a szállásadok egyszerűen nem csak kedvesek, hanem nagyon segítőkészek és tényleg mindent megtettek azért, hogy jól érezzük magunkat. Nagyon köszönjük.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5