Soba s terasom Krk | S-5509-a

2,0/5 (Podnošljivo, minimum)
450 m

Soba može primiti 2 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 15m2. Gostima je na raspolaganju vlastita terasa za uživanje u toplim ljetnim večerima. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu. Rezervirana smještajna jedinica je soba s vlastitim kupatilom bez mogućnosti korištenja kuhinje.

  • Soba
    Površina: 15 m2 + 8 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 2
    Suteren
  • Spavaća soba
    12 m2
    Izlaz na terasu
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    2 m2
    Tuš
  • Terasa
    8 m2
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Šljunčana (Udaljenost 450 m)
    Pješčana (zračna udaljenost: 250m)
  • Okolina
    Turističko naselje
    Krk - 1.3 km
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene


U istoj zgradi

Kuća 5509 u mjestu Krk, Krk - Kvarner ima smještajne jedinice tipa Apartman (1), Soba (1) i udaljena je 450 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. U ostalim apartmanima kuće boraviti će i drugi gosti. Tijekom vašeg boravka, domaćini će također biti u kući.

Udaljenosti:
1.3 km (Krk) 450 m 450 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 2,00 Smještaj 1,00 Domaćin 3,00
11. 8. 2021.

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 3
17. 8. 2020.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 3
3. 9. 2019.

Slike nisu baš svježe, kuhinja se iscrpljuje iz hladnjaka i ploče za kuhanje. Nema mikrovalne i nema sudopera; Razina čišćenja bila je minimalna, na nekoliko mjesta bile su kontaktne leće, a daljinski upravljač televizora morao je biti miniran ispod kreveta. Osim toga, na dnu kreveta bila je čista prljavština i prašina, odakle je čak bio Sudokream ili punjač .... U osnovi, ako nismo potrošili puno, smještaj je bio pravedan u svrhu, spavanju i kupanju.

Képek nem éppen frissek, konyha kimerül a hűtő, és főzőlapban. Mikró, és mosogató nincs, az kézmosóban van lehetőség a mosogatásra. Takarítás szintje minimális, kontaktlencse volt több helyen is, a tv távkapcsolóját az ágy alól kellett kibányászni. Ráadásul tiszta kosz és por volt az ágy alja, ahonnan még Sudokrém illetve töltő is előkerült.... Alapjaiban véve ha nem sokat töltünk a szálláson pont megfelel a célra, alvásra és fürdésre.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 3
22. 8. 2019.

:)

:)

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 3
4. 8. 2019.

Glasno i preblizu drugih prostorija. Terasa nije privatna, gotovo sjedite kraj drugih. Kupaonica je premala, ali u redu ventilator ne radi u sobi. Čini se da je priključak spaljen, nekako čudan. Plaža je 500m pješice i lijepa. Preporuka onima koji se vraćaju na spavanje, a ne žele skuhati ni kavu.

Loud and too close other rooms. Terrace is not private you almost sit next to others. Bathroom is too small but okay fan isnt working in the room. Connector seems burnt out kind of freaky. The beach is 500m by foot and nice. Recommend for who only back for sleep and dont want to cook even a coffee.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 3
19. 8. 2018.

Naš boravak u Hrvatskoj bio je savršen Apartman je po mom mišljenju na području s najljepšim plažama ... do centra možete doći pješice s lijepom šetnjom: inlove:

Il nostro soggiorno in Croazia è stato perfetto L'appartamento si trova a mio parere nella zona con le spiaggette più belle...il centro raggiungibile a piedi con una bella passeggiata :inlove:

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5
10. 8. 2018.

:):)

:) :)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
3. 8. 2017.

:(

:(

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 3