Rezultati pretrage Uži izbor
Šilo (Krk) » A-18757-b

Trosobni apartman s terasom i pogledom na more Šilo, Krk | A-18757-b

4,5/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
800 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 7 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 3, te u dnevnom boravku, unutar 65m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu.

  • Apartman
    Površina: 65 m2 + 30 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 7
    Kat: 1
    Potkrovlje
  • Dnevni boravak
    4 m2
    1 x kauč za jednu osobu
  • Blagovaonica
    10 m2
    Klima uređaj
  • Kuhinja
    6 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Kuhalo za vodu
    Aparat za kavu
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba 1
    12 m2
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    12 m2
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 3
    12 m2
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    3 m2
    Tuš
  • Terasa
    30 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 800 m)
    Pješčana (udaljenost: 1200m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Šilo - 800 m
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 108 € - 218 €


U istoj zgradi

Kuća 18757 u mjestu Šilo, Krk - Kvarner ima smještajne jedinice tipa Apartman (2) i udaljena je 800 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Budući da u kući ima više apartmana, vjerojatno će za vrijeme vašeg ljetovanja u kući boraviti i drugi gosti. Domaćini borave u kući.

Udaljenosti:
800 m (Šilo) 800 m 800 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,50 Smještaj 5,00 Domaćin 4,00
31. 7. 2021.

Čist, lijep stan s punom pločom za kuhanje i pećnicom (s kvalitetnim priborom od nehrđajućeg čelika, ali bez pladnja za pečenje - a ako želite rezati, ponesite sa sobom nož kao i obično). Stan je visoko na kraju slijepe ulice na mirnoj lokaciji. Vlasnik je bio ljubazan, ne govori engleski. Ovdje ste se prvo morali prijaviti u turističko -informacijski centar. Bilo je čudno (prvi slučaj) da je vlasnik zatražio polog od 100 Eur (što smo naravno dobili na kraju) - pa nije dobio maksimum u ocjeni. Silos nije za zabavu, radije dođite ovdje opustiti se. Cijene restorana na otocima obično su visoke, ali to ne čudi. Činilo se da je većina uvala u Krku šljunčana / stjenovita - s malom djecom to ne izgleda idealno. Bez polifomana ili madraca nije ugodnije ležati na njemu ... Nije idealno za ronjenje - za to sam dao samo dobru ocjenu za plaže. Usput, sada (pored Covida) uvijek smo mogli parkirati pored uvala, bilo je u hladu. Normalno, vjerojatno bi bilo teže. Sve u svemu, dobro smo se proveli. Apartman ima dobru vrijednost za novac - da je plaža ljepša pod vodom, definitivno bismo se vratili na otok.

Tiszta, szép apartman, teljes értékű főzőlap és sütő (minőségi rozsdamentes edényekkel, de tepsi nincs - és ha vágni akarsz, akkor szokás szerint kést is vigyél magaddal). Az apartman magasan van egy zsákutca végén, csendes helyen. A tulaj barátságos volt, nem tud angolul. Itt először a központban, a turista információnál kellett jelentkezni. Furcsa volt (első eset), hogy a tulaj kért 100 Eur kauciót (amit persze visszakaptunk a végén) - ezért nem kapta a maximumot az értékelésben. Silo nem a partiállatoknak van, inkább pihenni gyere ide. Az éttermi árak a szigeteken szokásosan magasak, de ez ugye nem meglepetés. Úgy tűnt, hogy a krki öblök nagy része kavicsos/sziklás - kisgyerekkel nem tűnik ideálisnak. Polifoam vagy matrac nélkül nem a lagkényelmesebb feküdni rajta.. Szép öblöket lehet találni (érkezéskor kaptunk egy minőségi füzetet ami bemutatja a sziget 36 öblét. Vannak köztük szépek pl. a 33-as), de a víz mindenütt elég szürke, kevés az élet benne. Part menti búvárkodásra nem ideális - ezekért adtam csak jó értékelést a strandokra. Egyébkén most (Covid mellett) mindig tudtunk parkolni az öblök mellett, volt hogy árnyékban is. Normál esetben valószínűleg nehezebb lenne. Összességében jól éreztük magunkat. Az apartman megfelelő ár-érték arányú - ha szebb lenne a part a víz alatt, biztos visszamennénk a szigetre.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 4