Rezultati pretrage Uži izbor
Košljun (Pag) » A-4111-b

Dvosobni apartman uz plažu Košljun, Pag | A-4111-b

4,0/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
5 m

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, unutar 53m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

  • Apartman
    Površina: 53 m2 + 4 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 4
    Kat: 1
  • Blagovaonica
    8 m2
    Izlaz na terasu
  • Kuhinja
    2 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
  • Spavaća soba 1
    18 m2
    Klima uređaj
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    15 m2
    Klima uređaj
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    4 m2
    Tuš
  • Terasa
    4 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 5 m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Pag - 9.5 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u tihom okruženju

Sadržaji


Cijene


U istoj zgradi

Smještaj u smještajnim jedinicama tipa Apartman (2), Studio (1) možete naći u kući 4111 u mjestu Košljun, Pag - Kvarner. Kuća je udaljena 5 m od mora i nalazi se u kategoriji "Objekti uz plažu". Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Za vrijeme vašeg ljetovanja, u drugim će apartmanima u ovoj kući vjerojatno boraviti drugi gosti. Za vrijeme vašeg boravka i domaćini će stanovati u kući.

Udaljenosti:
9.5 km (Pag) 5 m 5 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,00 Smještaj 4,00 Domaćin 4,00
29. 8. 2021.

Bili smo potpuno zadovoljni, lijep, veliki, čist apartman s veličanstvenim pogledom na more na mirnoj lokaciji. izvrsna lokacija tik uz more. Domaćica je bila jako fina, ugodna, izašla nam je u susret u svemu. Preporučujemo.

Byli jsme naprosto spokojeni, krásný, velký, čistý apartmán s nádherným výhledem na moře v klidné lokalitě. výborné umístění hned u moře v první řadě. Paní hostitelka velice milá,příjemná, ve všem nám vyšla vstříct. Doporučujeme.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
8. 7. 2021.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3
23. 8. 2020.

U kolovozu smo proveli u stanu u Košljunu. Stan je bio vrlo čist i uredan, lokacija tik uz more bila je odlična. U kuhinji su mi nedostajale stvari poput pećnice ili mikrovalne, aparat za kavu ili barem lonac za kavu. Nažalost, uzalud smo tražili i čašu vina. Nažalost, stanodavci koji su živjeli u istoj kući nisu govorili ni njemački ni engleski, ali bili su vrlo simpatični i ljubazni. Sve u svemu uživali smo u odmoru. : D

Wir haben im August 9 Tage in der Ferienwohnung in Kosljun Urlaub gemacht. Die Wohnung war sehr sauber und ordentlich, die Lage direkt am Meer großartig. In der Küche fehlten mir Dinge wie Backofen oder Mikrowelle, Kaffeemaschine oder wenigstens Kaffeekanne. Auch ein Weinglas haben wir leider vergeblich gesucht. Die Vermieter,die im gleichen Haus wohnten, sprachen leider weder deutsch noch englisch, waren aber sehr nett und freundlich. Insgesamt haben wir den Urlaub sehr genossen.:D

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
20. 8. 2020.

Jako nam se svidio apartman, vrlo blizu plaže, odličan pogled na more s balkona. Mirno susjedstvo, stvarno biste se mogli opustiti. Od srca preporučujem: inlove:

Apartament bardzo nam się podobał, bardzo blisko plaży, z balkonu wspaniały widok na morze. Spokojna okolica , naprawdę można było wypocząć. Serdecznie polecam:inlove:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
13. 8. 2020.

Sve super, domaćica vrlo korisna, stan Housing čist s prekrasnim pogledom, postoji trgovina i mali bar, sve je bilo u redu.Naravno, mjesto za ljude koji žele predah od gužve, mira i tišine. Do Paga do centra 10 minuta. automobilom. Naredba.8)8)

Wszystko super, Gospodyni bardzo pomocna, apartament czyściutki z pięknym widokiem, jest sklep i mały bar, wszystko było ok. Oczywiście miejsce dla ludzi chcących odpocząć od tłumów cisza spokój. Do Pag centrum 10min. samochodem. POLECEM. 8) 8)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
3. 8. 2020.

vrlo lijep stan (ali bez ručnika) lijep vlasnik OK preporučujem

bardzo ładny apartament (ale bez ręczników) miła właścicielka OK polecam

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
19. 7. 2020.

Odličan odmor za vrijeme epidemije. Mjesto je vrlo maleno i stoga sigurno. Vlasnici izuzetno lijepi i susretljivi. Vrijeme je u usporedbi s Poljskom prekrasno, a more kristalno čisto. Vrlo dobar stan, ima sve što trebate.<3

Wspaniałe wakacje w czasie epidemii. Miejscowość bardzo malutka, a zatem bezpieczna. Właściciele przemili i uczynni. Pogoda cudna w porównaniu z Polską, a morze krystalicznie czyste. Apartament bardzo dobry, jest w nim wszystko co potrzeba.<3

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
21. 6. 2020.

Bio je to nevjerojatan odmor na prekrasnom mjestu! Otok je prekrasan! Posjeta je obavezna! Smještaj u Kosljunu - idealna polazna točka na cijelom otoku i kopnu. Divne plaže tik uz kuću, a pogled s balkona uživa u bilo koje doba dana! Toplo preporučujem ove apartmane i cijeli otok! Vratit ćemo se sigurno !!!<3

To były niezwykłe wakacje w cudownym miejscu! Wyspa przepiękna! Zwiedzanie obowiązkowe! Zakwaterowanie w Kosljun - idealna baza wypadowa po całej wyspie i na ląd. Cudowne plaże tuż obok domu, a widok z balkonu zachwyca w każdej porze dnia! Gorąco polecam i te apartamenty i całą wyspę! Wrócimy tam na pewno!!!<3

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
13. 9. 2019.

Vrlo lijepa dama, stan lijep, super uredan, s balkona lijep pogled na more. U dvorištu se nalazi vrući tuš. Mjesto je vrlo mirno, postoji jedna mala trgovina i u blizini kampa osvježenje. Više trgovina i restorana nalazi se u Pagu, udaljenom oko 10km. Idealno mjesto za one koji ne traže diskoteke i atrakcije na plažama. Uživali smo u čistom moru nadomak apartmana.8)

Velice milá paní domácí, apartmán pěkný, super uklizený, z balkónu hezký výhled na moře. Na dvoře je sprcha s teplou vodou. Místo je velice klidné, je zde jeden malý obchůdek a u blízkého kempu stánek s občerstvením. Více obchodů a restaurací je v Pagu, vzdáleném asi 10km. Ideální místo pro ty, kdo nehledají diskotéky a atrakce na plážích. My jsme si užili čisté moře na dosah od apartmánu. 8)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
2. 9. 2019.

Mirno i vrlo lijepo mjesto. Smještaj je čist i vrlo prostran. S balkona nevjerojatan pogled na more .. Vrlo lijepa i korisna dama kući. Plaže su čiste s postupnim ulaskom u more. a turista je relativno malo. U selu su trgovina namirnicama, štand sa svježim pecivima, grickalicama i prostor za sjedenje. Ovdje smo kupili sve što je bilo potrebno za svakodnevnu upotrebu. Za veće kupovine ili restorane otišli smo do Paga koji je udaljen samo 10 km. Preporučujem.

Klidné a velmi hezké místo.Ubytován je čisté a velmi prostorné.Z balkonu úžasný výhled na moře.. Velmi milá a ochotná paní domácí. Pláže jsou zde čisté s pozvolným vstupem do moře. a je zde relativně málo turistů. Ve vesnici je obchod s potravinami ,stánek s čerstvým pečivem ,občerstvením a posezením. Nakoupili jsme zde vše co bylo pro každodenní používání potřeba . Pro větší nákupy nebo do restaurací jsme jezdili do Pagu, který je vzdálen jen cca 10 km. Doporučuji.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5