Rezultati pretrage Uži izbor
Mandre (Pag) » AS-3557-b

Studio apartman s balkonom i pogledom na more Mandre, Pag | AS-3557-b

3,3/5 (Dobro)
100 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Studio može primiti 2 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 22m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastitog balkona. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca, a usluga je uključena u cijenu smještaja.

  • Studio
    Površina: 22 m2 + 3 m2 (Balkon)
    Kapacitet: 2
    Kat: 2
  • Blagovaonica
    4 m2
  • Kuhinja
    1 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
    Aparat za kavu
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba
    14 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na balkon
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    3 m2
    Tuš
  • Balkon
    3 m2
    Pogled na more
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 100 m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Novalja - 14 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Posebni uvjeti


Sadržaji


Cijene | 72 € - 79 €


U istoj zgradi

Kuća 3557 u mjestu Mandre, Pag - Kvarner ima smještajne jedinice tipa Studio (2), Apartman (2), Soba (3) i udaljena je 100 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će se za vrijeme vašeg ljetovanja nalaziti u kući.

Udaljenosti:
14 km (Novalja) 100 m 100 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 3,30 Smještaj 3,00 Domaćin 3,60
28. 8. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
23. 8. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
13. 8. 2023.

Nažalost, slike ne odražavaju u potpunosti ono što smo dobili! Bilo je čisto, ali ono što mi se najviše nije svidjelo je to što sam očekivala barem neki pribor za jelo i tanjur da barem možemo normalno doručkovati. Pogled je stvarno lijep, a šljunčana plaža je blizu.

Sajnos a képek nem teljesen azt tükrözik vissza amit kaptunk! Tisztaság megvolt, de ami nekem legfőképp nem tetszett hogy én minimum egy kis evőeszközt, tányért el vártam volna, hogy tudjunk legalább normálisan reggelizni. A ki látás tényleg szép és közel van a kavicsos strand.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 2
AS-3557-b Anonimno
31. 7. 2023.

Apartman je čist i vrlo blizu je plaže. Blizu postoji dugačka šetnica uz more i te 2 dućana.

Apartman je čist i vrlo blizu je plaže. Blizu postoji dugačka šetnica uz more i te 2 dućana.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 4
23. 7. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 3
9. 7. 2023.

Primam previše poruka sa zahtjevima za povratne informacije za ovaj apartman i ne mogu se odjaviti s njega 😢:tired:

I receive too much messages with request of feedback for this apprtment and cannot unsubscribe from it 😢:tired:

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 5
27. 8. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3
22. 8. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 3
27. 7. 2022.

Smještaj bih općenito ocijenio dobrim, sobe su prosječne, osim što nam je curilo u jednoj sobi kad se susjeda na katu tuširala, a domaćica je komentirala ahaaa😂.. lokacija je savršena, mirno dio blizu mora, malo hladno, ali dobro je došlo po ovakvim vrućinama.. Naša vlasnica je nevjerojatno zvala rekavši da imamo 5 rezerviranih soba i nije ju uopće briga, nije nas dočekala ni pozdravila kao da nismo ni bili tamo...nakon 3 dana nazvala me turistička agentica rekavši da se domaćica žali da smo navodno bučni, ali bilo nas je 8 i to je ona ne može tiho razgovarati i mi smo na party islandu pa bi se i ona trebala racunati!!!!i da smo joj odbili dati osobne iskaznice a nije ih ni trazila:) a za dodatnu klimu je naplacivala 30€ tjedno za sobu, ne bi trebao imati problema s plaćanjem ali to nije ni pisalo na bookingu a već za njen stav sam si rekao da ću radije trpjeti nego joj platiti takvo ponašanje.. ako moram ocjenjivati cijeli boravak , nikad više ipak treba promijeniti pristup

Ubytovanie by som zhodnotila v celku fajn izby sú priemerne až nato že nám zatieklo v jednej keď sa sused hore sprchoval a domáca to zhodnotila že ahaaa😂..lokalita perfektná kludna časť blízko more trošku studené ale na také horúčavy to padlo vhod..Majiteľka nás neskutočne vytočila tým že sme mali 5 izieb rezervovaných a vôbec si to nevazila ani nás neprivítala ani sa nepozdravila ako by sme tam ani neboli..po 3 dňoch mi volala cestovka stym že sa domáca sťažuje že sme vraj hlučný však nás bolo 8 a to sa nedá potichu rozprávať a sme na párty ostrove tak by stym mala aj rátať!!!!a že sme jej odmietli dať občianske preukazy popritom ich ani nepýtala :) a za ďalšie klimatizácia bola spoplatnená 30€ na týždeň za izbu nemala by som problém zaplatiť ale nebolo to na bookingu ani písané a už za jej prístup som si povedala že radsej budem trpieť ako by som jej mala zaplatiť za také správanie..keby mám zhodnotiť celý pobyt tak už nikdy viac🤘🤣sle dovolenku sme si užili to nemôžem povedať domáca by mala zmeniť prístup každopádne

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 1
27. 7. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 3