Trosobni apartman uz plažu Pag | A-9355-b

3,9/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
20 m
-10% Akcijski popust -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 6 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 3, unutar 64m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastitog balkona. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu.

  • Apartman
    Površina: 64 m2 + 11 m2 (Balkon)
    Kapacitet: 6
    Kat: 1
  • Blagovaonica
    10 m2
    Izlaz na balkon
  • Kuhinja
    4 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
  • Spavaća soba 1
    13 m2
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    10 m2
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 3
    10 m2
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    4 m2
    Kada
  • Toalet
    2 m2
  • Balkon
    11 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 20 m)
  • Okolina
    Turističko naselje
    Pag - 1.5 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 150 € - 190 €


U istoj zgradi

Kuća 9355 u mjestu Pag, Pag - Kvarner ima smještajne jedinice tipa Apartman (2) i udaljena je 20 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Ova kuća se nalazi u kategoriji "Objekti uz plažu". Drugi će gosti vjerojatno boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora. Domaćini će također boraviti u kući tijekom vašeg odmora.

Udaljenosti:
1.5 km (Pag) 20 m 20 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 3,90 Smještaj 4,00 Domaćin 3,80
28. 8. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 2
A-9355-a Jelena Špoljarec
7. 8. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
15. 7. 2023.

<3 za nas savršen smještaj i dom, sve je bilo bez problema

<3 pre nas perfektne ubytovanie aj domaci, vsetko bolo Bez problemov

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
13. 7. 2023.

:)

:)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 4
12. 9. 2019.

Sve u savršenom redu. Apartman čist i najvažnije s prekrasnim pogledom na more.

Wszystko w jak najlepszym porządku. Apartament czysty a co najważniejsze z pięknym widokiem na morze.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
2. 9. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
29. 8. 2019.

Smještaj je bio besprijekoran. Vrlo prostrano za četvero odraslih i dvoje male djece. Oprema je bila dovoljna, nedostajalo nam je ništa. Klima uređaj ne plaća puno, jer je samo u hodniku, ali nismo imali ništa protiv. S druge strane, dvije kupaonice s WC-om dobro se uklapaju. Najbolji smještaj bio je balkon s prekrasnim pogledom. Stan se nalazi u mirnom predgrađu Paga, u neposrednoj blizini nekoliko plaža pogodnih za malu djecu. Prošetate li se malo dalje obalom, naći ćete plažu koju imate samo za sebe - tamo će bacati cipele u vodu, jer pijesak je samo na plaži, a voda je već kamenje (ali uspjeli smo bez cipela). Ako se krenete s druge strane obale, za 15 minuta možete doći do centra Paga, veličanstvenog povijesnog grada. U blizini smještaja ima dovoljno restorana u kojima možete uživati u tradicionalnoj mediteranskoj kuhinji, bili smo jako zadovoljni u Didu (maloj udaljenosti od apartmana prema centru). U gradu možete naručiti i razne izlete brodom itd.

Ubytování bylo bezvadné. Hodně prostorné pro čtyři dospělé a dvě malé děti. Vybavení bylo dostatečné, nic nám nechybělo. Klimatizace se příliš nevyplatí, protože je jen v chodbě, ale nám to nevadilo. Naopak se dost hodily dvě koupelny s toaletou. Nejlepší na ubytování byl balkón s krásným výhledem. Apartmán má super polohu v klidné okrajové čtvrti Pagu, blízko několika pláží, které jsou vhodné i pro malé děti. Když popojdete ještě kousek dál po pobřeží pěšky, najdete si plážičku, kterou budete mít jen pro sebe - tam se budou hodit boty do vody, protože písek je jen na pláži a ve vodě jsou už kameny (zvládli jsme to ale i bez bot). Když se vydáte po pobřeží na opačnou stranu, dojdete za 15 minut do centra Pagu, což je nádherné historické městečko. V blízkosti ubytování je dost restaurací, kde si můžete dát tradiční středomořskou kuchyni, my byli moc spokojeni v Dido (kousek po silnici od apartmánu směrem do centra). Ve městě se také dají objednat různé výlety lodí apod.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
10. 8. 2018.

Savršeno mjesto s prekrasnim pogledom na more. Navečer možete sjediti na terasi satima i uživati ​​u pogledu. Apartman je vrlo čist i uredan. Vlasnici lijepe i ljubavi životinja. Bili smo s našim beagle Soplem (polako) za koji nisu naplatili naknadu. Svakako ćemo se vratiti na njih:)

Miejsce idealne z pięknym widokiem na morze. Wieczorem godzinami można siedzieć na tarasie i podziwiać widoki. Apartament bardzo czysty i zadbany. Właściciele przemili i kochający zwierzęta. Byliśmy z naszym beagle Soplem (polako) za którego nie pobrali opłaty. Na pewno wrócimy do Nich :)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
7. 8. 2018.

Vrlo lijep smještaj s prijateljskim i osjetljivim domaćinom. Sve je bilo besprijekorno čisto. Kreveti su bili udobni. Balkon je bio lijep za jutarnju kavu i večernje piće - prekrasan pogled na zaljev ispred. Lokacija je bila tiha i na pješačkoj udaljenosti od brojnih restorana. Mala plaža bila je točno preko puta.

Very nice accommodations with a friendly and responsive host. Everything was spotlessly clean. The beds were comfortable. The balcony was lovely for morning coffees and evening drinks - a beautiful view of the bay out front. The location was quiet and within easy walking distance of numerous restaurants. A small beach was right across the street.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
5. 9. 2017.

Super smještaj, čist, s punim sadržajima, parking, 30 metara od plaže i 15 minuta hoda od centra Paga. Nekoć smo imali malo sličnog mjesta pa smo se više ili manje sigurni i isplaćivali. Dom je bio spreman, iako malo poput svakog Hrvata (nema problema), ali je brzo riješio sve komentare. Ako idemo opet u sličnoj konfiguraciji, definitivno ću se vratiti ovdje. Jedini očiti nedostatak je ako nema pristupa bez barijera, ali nudi samo minimalne objekte u susjedstvu.

Super ubytovanie, čisté, s plnou vybavenosťou, parkovaniím, 30 metrov od pláže a do 15 minút peši od úplného centra Pagu. Bývali sme predtým kúsok odtiaľ v podobnej lokalite, takže sme išli viac-menej na istotu a vyplatilo sa. Domáca bola ochotná, aj keď trochu ako každý Chorvát (nema problema), ale všetky pripomienky rýchlo riešila. Ak pôjdeme opäť v podobnej zostave, určite sa sem vrátime. Jediná očividná nevýhoda je v prípade potreby neexistujúci bezbarierový prístup, ale ten ponúka v okolí len minimum objektov.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4