Rezultati pretrage Uži izbor
Stara Novalja (Pag) » A-4055-c

Jednosobni apartman uz plažu Stara Novalja, Pag | A-4055-c

3,7/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
20 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, te u blagovaonici, unutar 36m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

  • Apartman
    Površina: 36 m2 + 10 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 4
    Kat: 2
  • Blagovaonica
    15 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na terasu
    1 x kauč za dvije osobe
  • Kuhinja
    3 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
  • Spavaća soba
    10 m2
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    5 m2
    Tuš
  • Terasa
    10 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Objekt se nalazi uz samu plažu
    Pješčana (Udaljenost 20 m, stepenice: 25)
    Šljunčana (zračna udaljenost: 250m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Novalja - 4 km
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Posebni uvjeti


Sadržaji


Cijene | 90 € - 106 €


U istoj zgradi

Kuća 4055 u mjestu Stara Novalja, Pag - Kvarner ima smještajne jedinice tipa Apartman (3) i udaljena je 20 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je pješčana. Ova kuća se nalazi u kategoriji "Objekti uz plažu". Budući da u kući ima više apartmana, vjerojatno će za vrijeme vašeg ljetovanja u kući boraviti i drugi gosti. Domaćini će također boraviti u kući tijekom vašeg odmora.

Udaljenosti:
4 km (Novalja) 20 m 20 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 3,70 Smještaj 3,70 Domaćin 3,70
12. 9. 2023.

Apartman je prostran,nisko opremljen.Plaza je dobra,ima lezaljki,suncobran treba ponijeti.Posteljina i kreveti su jako stari.Bez obzira na to bilo nam je lijepo.

Az apartman tágas,alacsony felszereltségű.A strand jó,napágyak vannak,napernyőt vinni kell.Az ágynemű és az ágyak nagyon régiek.Ezektől függetlenül jól éreztük magunkat.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 3
13. 8. 2023.

Bili smo šesti put u Staroj Novalji, jako nam se sviđa. Prvi put smo bili u ovom apartmanu, neće nam biti najdraži. Plaža je jako dobra, plitka, postupno se produbljuje, sa sitnim šljunkom, odlična za djecu. Oprema apartmana je malo nepotpuna, nažalost nismo dobili ručnike. Pogled s terase je jako lijep, stan je retro, ali čist.

Hatodszorra voltunk Stara Novalján, nqgyon szeretjük. Ebben az apartmanban először voltunk, nem lesz a kedvencünk. A strand rèsz nagyon jó, sekèly, fokozatosan mèlyülő, apró kavicsos, gyerekeknek szuper. Az apartman felszereltsège picit hiányos, törölközőt sajnos nem kaptunk. A kilátás a teraszról nagyon szèp, az apartman retró, viszont tiszta.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 2
24. 8. 2022.

Odlično mjesto, lijep apartman, odlična terasa, kratka šetnja od mora, kratka šetnja do restorana, kratka šetnja do kafića 🙂 Preporučujem i sigurno ćemo se vratiti.<3

Super místo, pěkný apartmán, super terasa, kousek od moře, kousek do restaurace, kousek na kafíčko 🙂doporučuji a určitě se vrátíme. <3

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
22. 8. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
17. 8. 2022.

Smještaj je bio 100%, apartman je bio lijep, čist i terasa je imala prekrasan pogled na more. Domaće 100%. Toplo ga preporučujem. Petar RBK

Ubytovanie bolo na 100 %, apartmán pekný, čistý a z terasy prekrásny výhľad na more. Domáci 100 %. Vrelo odporúčam. Peter RBK

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
15. 8. 2022.

Izvanredan smještaj. Kuhala za vodu i filtere za kavu treba ponijeti sa sobom.:)

Hervorragende Unterkunft. Wasserkocher und Kaffeefilter sollten mitgenommen werden.:)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
12. 8. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
4. 7. 2022.

Imali smo lijep odmor u ovom apartmanu..Vlasnici su vrlo ljubazni i pažljivi, apartman je vrlo čist. Tu je i funkcionalan TV, stropni ventilatori su odlični, čak i za vrućih dana sobe su bile ugodne, mogli ste cijeli dan sjediti na prekrasnoj prostranoj terasi zahvaljujući domišljatom sjenilu. Doslovno je nekoliko koraka do mora, tu je i vanjski tuš, što nam je bilo od velike koristi.. Ispred kuće je prostrani betonski mol, ulaz u vodu je s pješčane plaže, pogodna i za najmanjoj djeci cipele za vodu nisu potrebne. Na doku se nalazi i ležaj koji se može zaključati, tako da ne morate vući stvari za kupanje, vrlo je praktično. Preporučamo ovaj apartman bez rezervacije, vrlo rado ćemo se vratiti:)

Užili jsme si krásnou dovolenou v tomto apartmánu..Majitelé jsou velmi přátelští a pozorní, apartmán je velmi čistý. K dispozici je i funkční TV, skvělé jsou stropní větráky, i v horkých dnech bylo v pokojích příjemně, na překrásné prostorné terase se dalo sedět celý den díky důmyslnému zastínění. K moři je to doslova pár kroků, k dispozici je venkovní sprcha, která nám přišla velmi vhod..Před domem je prostorné betonové molo, vstup do vody je z písečné plážičky, vhodné i pro nejmenší děti, boty do vody nejsou potřeba. U mola je také uzamykatelná koje, takže věci na koupání nemusíte tahat nahoru, je to velmi praktické. Tento apartmán doporučujeme bez výhrad, moc rádi se budeme vracet:)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
19. 8. 2021.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 4
19. 8. 2021.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 1