Rezultati pretrage Uži izbor
Vlašići (Pag) » A-6523-c

Jednosobni apartman uz plažu Vlašići, Pag | A-6523-c

4,9/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
50 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 3 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 29m2. Gostima je na raspolaganju vlastita terasa za uživanje u toplim ljetnim večerima. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

  • Apartman
    Površina: 29 m2 + 7 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 3
    Prizemlje
  • Blagovaonica
    10 m2
    Izlaz na terasu
  • Kuhinja
    2 m2
    Klima uređaj
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
  • Spavaća soba
    13 m2
    1 x Bračni krevet
    1 x Krevet
  • Kupaonica
    3 m2
    Tuš
  • Terasa
    7 m2
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Pješčana (Udaljenost 50 m, stepenice: 10)
    Šljunčana (zračna udaljenost: 800m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Pag - 20 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se ne nalazi u tihom okruženju

Posebni uvjeti


Sadržaji


Cijene | 68 € - 99 €


U istoj zgradi

Kuća 6523 u mjestu Vlašići, Pag - Kvarner ima smještajne jedinice tipa Apartman (3) i udaljena je 50 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je pješčana. U kući postoji više apartmana u kojima će vjerojatno boraviti drugi gosti za vrijeme vašeg ljetovanja. Za vrijeme vašeg boravka i domaćini će stanovati u kući.

Udaljenosti:
20 km (Pag) 50 m 50 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,90 Smještaj 5,00 Domaćin 4,80
23. 9. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
21. 8. 2023.

Jako nam se svidjelo, jako lijep smještaj, čisto, prostrano. Vrlo dobra komunikacija s vlasnicima. Stvarno lijepa plaža s čistim morem u blizini smještaja. To je mirna lokacija, što nam je odgovaralo. Možemo samo preporučiti smještajni objekt i lokaciju.

Veľmi sa nám páčilo, veľmi pekné ubytovanie, čisté , priestranné. Veľmi dobrá komunikácia s majiteľmi. Naozaj pekná pláž s čistou vodou blízko ubytovacieho zariadenia. Je to tichá lokalita, nám to vyhovovalo. Môžeme len odporučiť ubytovacie zariadenie aj lokalitu.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 4
7. 8. 2022.

Apartman je bio lijepo očišćen, a vlasnik ljubazan. Nemam komentara. Jedini problem su ljudi koji su rezervirali mjesto na plaži za cijeli dan, a stižu tek kasno poslijepodne. Nema hlada, treba vam suncobran.

Apartma je bil lepo počiščen, lastnika pa prijazna. Nimam pripomb. Težava so le ljudje, ki imajo cel dan rezerviran prostor na plaži, pridejo pa šele pozno popoldne. Sence ni, potrebujete senčnik.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
11. 7. 2021.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
12. 8. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
29. 8. 2018.

Apartman je bio savršen i mjesto i čistoću. Wi-Fi može biti bolji.

Das Apartment war perfekt sowohl die Lage als auch die Sauberkeit. Wlan könnte besser sein.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
21. 9. 2017.

Smještaj, plaža i more bili su izvrsni. Pogodno za obitelji s djecom. Samo restoran Dupin bio je vrlo razočaran jer im je bio vrlo ograničen izbor jela.

Ubytování, pláž i moře bylo super. Vhodné pro rodinu s dětmi. Jen restaurace Dupin nás velmi zklamala, protože měli velmi omezený výběr jídel.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
8. 9. 2016.

Vrlo lijepa kuća sa svime što je potrebno i vrlo lijepo Hausleute.Wir totalno osjećao ugodno. Plaža je super za malu djecu i unatoč visokoj sezoni možete naći mjesto. Direktno na plaži možete provesti miran pauzu za kavu ili pivo, a uzimajući u panoramskom pogledom na uvalu. Tu je i dobro mjesto za jesti i supermarket. Pogodno za opuštajući i miran odmor.:):):)

Sehr schönes Quartier mit allem was man braucht und ebenfalls sehr nette Hausleute.Wir haben uns total wohl gefühlt. Der Strand ist super geeignet für kleine Kinder und trotz Hauptsaison findet man einen Platz. Direkt beim Strand kann man eine gemütliche Kaffeepause einlegen oder ein Bierchen trinken und dabei den Blick über die Bucht schweifen lassen. Außerdem gibt es ein gutes Lokal und eine Einkaufsmöglichkeit. Geeignet für einen erholsamen und ruhigen Urlaub. :) :) :)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5