Smještaj

4 sjajna razloga za odmor u Hrvatskoj!

Objavljeno: 31. 7. 2015.

Još uvijek ne znate gdje na odmor ovo ljeto? Donosimo vam 4 razloga zbog kojih ćete se odmah poželjeti spakirati i uputiti na Jadran.

1. Dobra hrana


Mnogo je razloga zbog kojih ljudi vole ljetovati na Jadranu, ali ukusne lokalne delicije sigurno su jedan od glavnih. Pašticada s njokima, morski specijaliteti od svježe ribe, peka i crni rižot samo se neka od tradicionalnih jela koje ne smijete propustiti. Jedno od najpopularnijih gastronomskih odredišta je otok Pag, poznat po svjetski priznatom paškom ovčjem siru i janjetini. Ako ste ljubitelj dobre hrane, odaberite jedan od apartmana iz naše ponude na Pagu i uživajte u ovim delicijama tijekom cijelog odmora.

2. Vrhunska vina


Osim po ukusnoj mediteranskoj kuhinji, Hrvatska je poznata i po proizvodnji kvalitetnih crnih i bijelih vina u kojima ponajviše možete uživati na Korčuli i Pelješcu koji su čuveni po svojim drevnim vinogradima i nagrađivanim vinima plavac, dingač, postup i pošip. Ako planirate ovo ljeto istraživati vinske staze i posjećivati lokalne vinarije, pogledajte našu ponudu smještaja na predivnom otoku Korčuli i poluotoku Pelješcu.

3. Aktivan odmor


S čak 8 nacionalnih i 11 parkova prirode, Hrvatska je idealno odredište za rekreativce. Ljubiteljima raftinga i kayakinga preporučamo smještaj na Rivijeri Omiš gdje rijeka Cetina pruža mnoštvo mogućnosti za adrenalin i zabavu. Za zaljubljenike u sportove na vodi idealna je naša ponuda apartmana na otoku Braču na čijoj poznatoj plaži Zlatni rat možete uživati u jedrenju na dasci, skijanju na vodi, kitesurfingu, parasailingu i ronjenju.

4. Čisto more


O kvaliteti mora i plaža na Jadranu dovoljno govori činjenica da je preko stotinu njih nagrađeno međunarodnom Plavom zastavom. Bez obzira volite li pješčane ili šljunčane plaže, ili pak skrovite uvale, nema sumnje da ćete na Jadranu pronaći savršeno mjesto za svoj ručnik. Za one koji se tijekom odmora žele potpuno opustiti i odsjesti u smještaju udaljenom tek nekoliko minuta hoda od osvježenja u moru, izdvojili smo bogatu ponudu apartmana u blizini plaže.

#mediteranska kuhinja #aktivni odmor #gastronomija #odmor #plaža #savjeti
Povratak na vrh