Rezultati pretrage Uži izbor
Baška Voda (Makarska) » A-2678-c

Jednosobni apartman s balkonom Baška Voda, Makarska | A-2678-c

3,5/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
60 m

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, te u blagovaonici, unutar 25m2. Gostima je na raspolaganju vlastiti balkon za uživanje u toplim ljetnim večerima. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu.

  • Apartman
    Površina: 25 m2 + 8 m2 (Balkon)
    Kapacitet: 4
    Kat: 1
  • Blagovaonica
    6 m2
    1 x Krevet
  • Kuhinja
    2 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
    Kuhalo za vodu
  • Spavaća soba
    14 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na balkon
    1 x Bračni krevet - Krevet manjih dimenzija od standardne veličine
    1 x Krevet
  • Kupaonica
    3 m2
    Kada
  • Balkon
    8 m2
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom 60 m od objekta
  • Plaže
    Između objekta i plaže je glavna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 60 m, stepenice: 37)
  • Okolina
    Turističko naselje
    Baška Voda - 150 m
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene


U istoj zgradi

Kuća 2678 u mjestu Baška Voda, Makarska - Srednja Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (4), Studio (1) i udaljena je 60 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
150 m (Baška Voda) 60 m 60 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 3,50 Smještaj 3,00 Domaćin 4,00
18. 7. 2021.

:)

:)

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 4
30. 8. 2019.

:) :Lijepo:

:) :nice:

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3
25. 8. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3
22. 8. 2019.

Čitajući prethodne komentare imao sam zabrinutosti, ali ispalo je u redu. Kuhinja i kupaonica u ateljeu ne izgledaju kao na slikama, obnovljeni su, čistoća kao što je to u Hrvatskoj, ali ne onako kako su napisali drugi. Zapamtite da je ovo jeftina soba, a ne stan! Pogled s balkona su stabla. Plaža je vrlo blizu, vrlo udobna. Nema problema s domaćinom, mirom i tišinom. Jedini minus su sobna vrata (sa staklom) i omjer cijene i kvalitete je adekvatan. Kako je jeftin smještaj na hladnom mjestu dobar izbor.

Czytając poprzednie komentarze miałem obawy, lecz okazało się w porządku. Kuchnia i łazienka w studio nie wyglądają jak na zdjęciach, są wyremontowane, czystość jak to w Chorwacji, ale nie tak jak inni pisali. Trzeba pamiętać że jest to tani pokój, a nie apartament! Widok z balkonu to drzewa. Plaża bardzo blisko, mega wygodna sprawa. Brak problemów z gospodarzem, cisza i spokoj. Jedyny minus to drzwi od pokoju (z szybą) poza tym stosunek ceny do jakości odpowiedni. Jako tania baza noclegowa w fajnej lokalizacji jest to dobry wybór.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 4
16. 8. 2019.

Apartman blizu mora oko 30 m. I velika prednost. Skroman stan, kuhinja je minimalno opremljena, ali postoje potrebni alati za kuhanje. Ali vi ne ostajete u stanu samo uz more i samo spavate u njemu. Vlasnik bi mogao organizirati obnovu. Lijepa velika terasa, osigurano parkirno mjesto udaljeno oko 1 km od apartmana. Stan u mirnoj pješačkoj ulici, nema pristupa automobilima. Odmah po izlasku iz stana pekara.:)

Apartament blisko morza około 30 m. i to duży atut. Mieszkanie skromne, kuchnia minimalnie wyposażona ale są niezbędne narzędzia do gotowania. Ale przecież nie przebywa się w apartamencie tylko nad morzem a w nim tylko się śpi. Właściciel mógłby postarać się o remont . Fajny duży taras, miejsce parkingowe zapewnione około 1 km od apartamentu. Mieszkanie przy cichej uliczce tylko pieszej, brak dojazdu dla samochodów. Zaraz przy zejściu z mieszkania piekarnia.:)

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3
15. 8. 2019.

Stan je bio vrlo malen sa 2 sobe i kupaonicom i bio je u prizemlju. Nije odgovarao onome na slici. Nije bilo čisto, a jastuci su bili prljavi. Prilagodili smo se za tjedan dana. Ne vrijedi novca koji smo platili. Trebao bi nuditi više usluga.:(

L appartamento era molto piccolo con 2 stanze e il bagno ed era al piano terra. Non corrispondeva a quello nella foto. Non era pulito e i cuscini erano sporchi. Ci siamo adattati per una settimana. Non vale i soldi che abbiamo pagato. Dovrebbe offrire piu servizi. :(

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 3
13. 8. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
26. 7. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
23. 7. 2018.

Blizu plaže i to je vjerojatno jedina prednost. Cijena nije razmjerna standardu koji nudi ovaj "apartman" malo previše prljava, a zapravo pokazuje da nije čišćen već duže vrijeme. Nema toaletnog papira, otvorenih pokrivača, prašine i paukova. Posljednje noći, netko s gornjeg kata povlači kroz balkon. Nažalost, cijeli dan nitko ga nije očistio i mravi su se brinuli o tome. Štakori su jurili ujutro nakon zanemarenog vrta ... Nažalost, ne preporučujem, i to je bio naš treći put u Hrvatsku.

Blisko plazy i to chyba jedyna zaleta. Cena nie współmierna do standardu jaki oferuje ten „apartament” trochę zbyt brudno, a w zasadzie to widać, ze nie było sprzątane od bardzo dawna. Brak papieru toaletowego, dziurawe narzuty, wrzechobecny kurz i pająki. Przedostatniej nocy ktoś z wyższego piętra zwymiotował przez balkon. Niestety cały dzień nikt tego nie sprzątał i zajęły się tym mrówki. Szczury ganiały się rano po zaniedbanym ogródku... Niestety nie polecam, a był to nasz trzeci wyjazd do Chorwacji.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 2
7. 7. 2018.

Vrlo star i oštećen namještaj, stan u prizemlju snažno je mirisao na vlagu i plijesan. Oko apartmana nije uredan, trljajući se tamo. Ručnici se jako koriste. Morali smo se kretati nakon prve noći užasa.

Velmi starý a poškozený nábytek, apartmán v přízemí silně zápachal vlhkostí a plísněmi. Kolem apartmánu není uklizeno, válejí se tam odpadky. Ručníky silně použité. Museli jsme se přestěhovat po první probdělé noci hrůzy.

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 1