Rezultati pretrage Uži izbor
Pješčana Uvala (Pula) » A-7652-b

Trosobni apartman Pješčana Uvala, Pula | A-7652-b

300 m

Apartman može primiti 5 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 3, unutar 81m2. Rezervirana smještajna jedinica nema balkon ni terasu. U rezerviranoj smještajnoj jedinici se na licu mjesta plaća depozit (cijena je navedena na stranici).

  • Apartman
    Površina: 81 m2
    Kapacitet: 5
    Kat: 3
  • Dnevni boravak
    18 m2
  • Blagovaonica
    9 m2
  • Kuhinja
    3 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Aparat za kavu
  • Spavaća soba 1
    20 m2
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    18 m2
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 3
    7 m2
    1 x Krevet
  • Kupaonica
    6 m2
    Kada
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je glavna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 300 m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Pula - 5 km
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Posebni uvjeti


Sadržaji


Cijene


U istoj zgradi

Kuća 7652 u mjestu Pješčana Uvala, Pula - Istra ima smještajne jedinice tipa Apartman (2) i udaljena je 300 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Za vrijeme vašeg ljetovanja moguć je boravak i drugih ljudi u istoj kući, jer kuća ima više apartmana. U kući borave i domaćini.

Udaljenosti:
5 km (Pula) 300 m 300 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: ? Smještaj ? Domaćin ?
2. 9. 2017.

Vrlo lijep vlasnik s dobrom engleskom, mirnom ulicom s dobrim pristupom obje plaže. U Pulu je samo kratka vožnja ili direktni autobus, akvarij je u blizini i lako je voziti do Kamenjaka. Stan u potkrovlju je doista velik - dvije velike spavaće sobe, jedan mali i veliki dnevni boravak, plus blagovaonica s čajnom kuhinjom i kupaonicom s WC-om. Namještaj je stariji - osamdesetih, no dnevni boravak je iznimno retro opremljen namještajem "nogama" sredinom 20. stoljeća (Bruxelles). Apartman je ukrašen uljanim slikama vlasnika dame. Bilo nam je jedino naša krivica da apartman nije imao balon ili terasu da sjedne i jede vani. Ali iz kuhinjskog prozora izravno sa stola nalaze se prekrasni pogledi na zaljev i vezove jedrenjaka, uključujući nevjerojatne zalaske sunca. Posuda za kavu, uključujući filtere, bilo je lijepo iznenađenje.

Velmi milá majitelka s dobrou angličtinou, klidná ulice s dobrou dostupností k oběma plážím. Do Puly je to jen kousek autem nebo přímým autobusem, akvárium je nedaleko a na Kamenjak je to snadná cesta autem. Podkrovní apartmán je skutečně velmi rozlehlý - dvě veliké ložnice, jedna malá a velký obývák, plus jídelna s kuchyňským koutem a koupelna s WC. Nábytek je starší - 80. léta, ale obývák je krésně retro vybavený "nohatým" nábytkem z poloviny 20. století (Brusel). Apartmán je vyzdoben olejomalbami od paní majitelky. Mrzelo nás jedině, že apartmán nemá balón nebo terasu, aby se dalo sedět a jíst venku. Ale z okna kuchyně přímo od stolu jsou krásné výhledy na záliv a kotviště plachetnic, včetně úžasných západů slunce. Překapávač na kávu včetně filtrů byl milé překvapení.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5